-50 %
  • 312 deler
  • Alder: Fra 6+

Få fine LEGO® Friends julegaver i hver luke med denne magiske julekalenderen.

Tell ned til julaften sammen med Olivias familie, som gleder seg stort til juleferien. Olivia tar med seg nevøen Santiago og vennen hans, Ava, til et marked for å hilse på nissen. Bak hver luke skjuler det seg en ny figur, en bod med deilige matretter eller gøyale aktiviteter. Lek med minimodellene, eller bruk dem for å pynte opp på rommet ditt til julaften!

 

Få fart på nedtellingen til jul med vår spesielle LEGO® Friends Julekalender (41706). Bak hver luke skjuler det seg en minidukke, mikrodukke eller minimodell som gir mottakeren en daglig dose ekte julemagi. Hver dag kan barn over seks år få en ny gave som kan brukes sammen med hverandre, og danne et herlig julescenario, der Olivia er på et julemarked sammen med familien sin. På markedet er det mange gøyale aktiviteter, og de kan bygge en snømann, gå på skøyter og synge karaoke. Det er også mange boder der, hvor det selges deilig julemat, og en bod hvor Olivia kan bygge en rakett hun kan gi bort som julegave. Figurene kan mate reinsdyret med høy før de får knipset et bilde av seg selv sammen med julenissen. Adventsgaver som varer lenge Denne julekalenderen byr på mer enn bare spenning og moro i adventstiden – den gir i tillegg barn en ekte bygge- og lekeopplevelse som kan gjentas i det uendelige. Lykkehjulet snurrer, figurene kan velte bokser med knotteskyteren og nissens slede kan festes til reinsdyret.

Generelt
Artikkelnummer5702017155074
Leverandørens artikkelnummer41706
Forpakningsmål
Bruttovekt0.49 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde7.05 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Friends
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Friends 41706 Friends Julekalender

Art nr: 5702017155074
  • Inkludert i kampanje: Realisering (Fri Nov 25 2022 - Sat Dec 24 2022)
På lager (+100)
Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.