• Aluminium med Non Stick-belegg
 • Passer for alle koketopper, inkludert induksjon.
 • Kan vaskes i maskin men håndvask anbefales

Store temperaturvariasjoner, skarpe stekeredskaper og slipende rengjøring - om og om igjen. Kjeler går gjennom mye i løpet av levetiden. Med Tefal Ultimate får du kokekar som varer. Det svært slitesterke Non Stick-belegget er forsterket med titanpartikler for å vare opptil tre ganger lenger enn Tefals standardbelegg. Den ekstra tykke induksjonbasen Thermo-Fusion™ + sørger for hurtig oppvarming og jevn varmefordeling. I tillegg er pannene utstyrt med varmeindikatoren Thermo-Signal™, som viser deg når pannen har nådd optimal temperatur for å starte stekingen. Kos deg på kjøkkenet i timevis med Ultimate, uten frykt for slitasje.

Produktegenskaper

 • Aluminium
 • Tefal Non Stick-belegg forsterket med titanpartikler
 • Praktisk Non Stick-belegg på innsiden og utsiden
 • Passer til alle koketopper, også induksjon
 • Leveres i flere størrelser

Materiale
Aluminium:
Aluminium er et lett materiale, som leder varme svært godt. En aluminium kasserolle varmes derfor raskt opp, og er et veldig praktisk alternativ i den daglige matlagingen. Perfekt til steking og fin til retter med melk og egg. Fordeler varmen jevnt, og er energieffektiv som gjør det lettere å regulere temperaturen så maten ikke blir svidd og brenner fast. Aluminium er imidlertid et relativt mykt materiale. Mange aluminiumskasseroller blir forsterket med tykkere bunn for å forlenge levetiden. Tykkere bunn, jo bedre holdbarhet. Aluminium tåler ikke like høy steketemperatur som stål og støpejern. For å bevare fasongen på kasserollen bør man unngå overoppheting.

Belegg
Det svært slitesterke Non Stick-belegget forsterket med titanpartikler varer opptil tre ganger lenger enn Tefals standardbelegg. Non Stick-belegget gjør det enkelt å tilberede sunn og fettfri mat. Det gjør også rengjøringen enkel - varmt vann er ofte nok. Belegget er garantert fritt for PFOA, bly og kadmium, og er derfor 100 % trygt både for mennesker og naturen.

Øvrige produktegenskaper
Med den svært effektive og tykke induksjonsbasen Thermo Fusion+™ får du garantert rask og jevn varmefordeling i hele pannen, slik at du kan tilberede maten helt perfekt.

Passer til alle koketopper, også induksjon

Vedlikehold/rengjøring
Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Tefal anbefaler rengjøring for hånd for lenger holdbarhet. Unngå å bruke skrape gjenstander eller metallredskap i pannen.

Koketopper
Kan brukes på alle type koketopper, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk.

Generelt
Artikkelnummer3168430314306
Leverandørens artikkelnummer2100118998
Forpakningsmål
Bruttovekt1.215 kg
Høyde13.5 cm
Lengde39.3 cm
Bredde21.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tefal Ultimate kasserolle/sausekjele

Art nr: 3168430314306
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips