• 0,5 liter FUSE-flaske: Perfekt størrelse til å ha med på farten!
 • Metallhette og bærebøyle
 • BPA-fri/ftalat-fri
 • Kan vaskes i oppvaskmaskinen*

Bli med på å forandre verden. En gjenbrukbar SodaStream-flaske kan hjelpe en norsk husholdning med å minske bruken av hundrevis av engangsplastflasker. Det er både bra for deg og planeten. 0,5 liter FUSE-flaske: Perfekt størrelse til å ha med på farten!

FUSE gjenbruksflaske "My only bottle"" er nå tilgjengelig med materiale som tåler oppvaskmaskin og har metallhette og bærebøyle – en perfekt på-farten-flaske for din favorittdrikke med eller uten bobler. SodaStream-flasker er BPA-frie og er ikke laget av polykarbonatmaterialer eller stoffer som produserer ftalater eller PCB. Passer til alle SodaStream-maskiner med unntak av Crystal.
Ikke plassèr flasken i fryseren. Kan vaskes i oppvaskmaskinen* - NB: Ikke bruk program med temperatur over 50°C. Mild håndvask med varmt vann og såpe, samt lufttørking, anbefales.
Bli med på å forandre verden. En gjenbrukbar SodaStream-flaske kan hjelpe en norsk husholdning med å minske bruken av hundrevis av engangsplastflasker. Det er både bra for deg og planeten!

Generelt
Artikkelnummer8718692611818
Leverandørens artikkelnummer1748220770
Forpakningsmål
Bruttovekt0.21 kg
Høyde20.6 cm
Lengde17.2 cm
Bredde8.3 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

SodaStream FUSE flaske

Art nr: 8718692611818
13900
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips