• Aluminium med Non Stick-belegg
 • Passer for alle koketopper, inkludert induksjon.
 • Kan vaskes i maskin men håndvask anbefales
 • Tefal Non Stick-belegg for sunnere matlaging og enkel rengjøring

Med Tefal Ultimate stekepanne i aluminium får du kokekar som varer. Det svært slitesterke Non Stick-belegget er forsterket med titanpartikler. Den ekstra tykke induksjonbasen Thermo-Fusion™ + sørger for hurtig oppvarming og jevn varmefordeling. Tefals varmeindikator Thermo-Signal™ viser deg når pannen har nådd optimal temperatur for å starte stekingen. Kos deg på kjøkkenet i timevis med Ultimate, uten frykt for slitasje. Med den svært effektive og tykke induksjonsbasen Thermo Fusion+™ får du garantert rask og jevn varmefordeling i hele pannen, slik at du kan tilberede maten helt perfekt.

Produktegenskaper

 • Aluminium
 • Tefal Non Stick-belegg forsterket med titanpartikler
 • Thermo-Signal™ indikerer optimal steketemperatur
 • Thermo Fusion+™ induksjonsbase for rasl og jevn varmefordeling
 • Passer til alle koketopper, også induksjon
 • Leveres i flere størrelser

Materiale
Aluminium:
Aluminium er et lett materiale, som leder varme svært godt. En aluminium panne varmes derfor raskt opp, og er et veldig praktisk alternativ i den daglige matlagingen. Perfekt til steking og fin til retter med melk og egg. Fordeler varmen jevnt, og er energieffektiv som gjør det lettere å regulere temperaturen så maten ikke blir svidd og brenner fast. Aluminium er imidlertid et relativt mykt materiale. Mange aluminiumspanner blir forsterket med tykkere bunn for å forlenge levetiden. Tykkere bunn, jo bedre holdbarhet. Aluminium tåler ikke like høy steketemperatur som stål og støpejern. For å bevare fasongen på pannen bør man unngå overoppheting.

Belegg
Pannen har et svært slitesterkt Non Stick-belegg forsterket med titanpartikler for å vare opptil tre ganger lenger enn Tefals standardbelegg. Non Stick-belegget gjør det enkelt å lage mat uten å bruke smør eller olje. Det gjør også at pannen er svært enkel å rengjøre – varmt vann er ofte nok. Belegget er garantert fritt for PFOA, bly og kadmium, og er derfor 100 % trygt både for mennesker og naturen.

Øvrige produktegenskaper
Thermo-Signal™ temperaturindikator
Det røde merket i bunnen av pannen er en smart temperaturindikator, som skifter farge fra lys til mørk når temperaturen er optimal for å starte stekingen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

Passer til alle koketopper, også induksjon

Vedlikehold/rengjøring
Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Tefal anbefaler rengjøring for hånd for lenger holdbarhet. Unngå å bruke skrape gjenstander eller metallredskap i pannen.

Koketopper
Kan brukes på alle type koketopper, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk.

Generelt
Artikkelnummer3168430314405
Leverandørens artikkelnummer2100119008
Forpakningsmål
Bruttovekt2.42 kg
Høyde12.1 cm
Lengde45.1 cm
Bredde27.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tefal Ultimate sautépanne

Art nr: 3168430314405
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips