Tefal Healthy Chef stekepanne 28 cm

  Art nr: 3168430312685
  Oppdag Tefals Healthy Chef-serie, som gjør det enkelt å lage sunnere mat. Stekepannen er belagt med Mineralia+, et svært...
   Nettlager:Ikke på lager
   Trykk , legg in e-postadresse og få beskjed når produktet er tilbake på nettlager.

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   Produktdetaljer

   Oppdag Tefals Healthy Chef-serie, som gjør det enkelt å lage sunnere mat. Stekepannen er belagt med Mineralia+, et svært robust Non Stick belegg som er forsterket med det naturlige mineralet kalsiumsilikat. Kalsiumsilikat er hardt som jern, og for å bevare mineralets naturlige egenskaper utvinnes det direkte fra jorden. Ingen kjemikalier brukes eller tilsettes i produksjonsprosessen. Resultatet er et kalsiumrikt Non Stick belegg med lang levetid, som gjør det enkelt for deg å tilberede sunne måltider uten olje eller smør - dag etter dag. Healthy Chef er også utstyrt med vår nye, effektive induksjonsbunn Thermo-Fusion™, og den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™.

   Produktegenskaper
   Mineralia+ Non Stick belegg. Forsterket med det naturlige mineralet kalsiumsilikat for å gi lang levetid og høy ripebestandighet, så du kan fortsette å tilberede sunne måltider uten olje eller smør dag etter dag.

   Den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ skifter farge når temperaturen er optimal for å starte tilberedningen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

   Effetkiv THERMO-FUSION™: induksjonsbase. Tefals Thermo-Fusion™ induksjonsbase sørger for rask oppvarming og jevn varmefordeling så du enkelt kan tilberede rettene dine med perfekt resultat.

   100% trygt Non Stick-belegg: 0% PFOA, 0% bly, 0% kadmium.
   Produsert i Frankrike med Tefals ekspertise og sterke fokus på kvalitet.

   Materiale
   Aluminium:
   Aluminium er et lett materiale, som leder varme svært godt. En aluminium panne varmes derfor raskt opp, og er et veldig praktisk alternativ i den daglige matlagingen. Perfekt til steking og fin til retter med melk og egg. Fordeler varmen jevnt, og er energieffektiv som gjør det lettere å regulere temperaturen så maten ikke blir svidd og brenner fast. Aluminium er imidlertid et relativt mykt materiale. Mange aluminiumspanner blir forsterket med tykkere bunn for å forlenge levetiden. Tykkere bunn, jo bedre holdbarhet. Aluminium tåler ikke like høy steketemperatur som stål og støpejern. For å bevare fasongen på pannen bør man unngå overoppheting.

   Belegg
   100% trygt Non Stick-belegg: 0% PFOA, 0% bly, 0% kadmium. Tefal Non Stick-belegg gjør det enkelt å lage sunn og fettfri mat da man ikke trenger smør og olje til steking. Rengjøringen blir også effektiv da matrester ikke setter seg fast.

   Øvrige produktegenskaper
   Thermo-Signal™ temperaturindikator
   Det røde merket i bunnen av pannen er en smart temperaturindikator, som skifter farge fra lys til mørk når temperaturen er optimal for å starte stekingen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

   Passer til alle koketopper, også induksjon.

   Vedlikehold/rengjøring
   Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Tefal anbefaler rengjøring for hånd for lenger holdbarhet. Unngå å bruke skrape gjenstander eller metallredskap i pannen.

   Koketopper
   Kan brukes på alle type koketopper, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk.

   • Aluminium med Non Stick belegg
   • Passer for alle koketopper, inkludert induksjon
   • Kan vaskes i maskin men håndvask anbefales
   • Thermo-Fusion™ induksjonsbase for rask oppvarming
   Generelt
   Artikkelnummer3168430312685
   Leverandørens artikkelnummer2100118761
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.23 kg
   Høyde7.5 cm
   Lengde47.2 cm
   Bredde29.8 cm

   Nyttige tips