• Aluminium med Non Stick-belegg
 • Passer for alle koketopper, inkludert induksjon.
 • Kan vaskes i maskin men håndvask anbefales
 • Thermo-Signal™ for optimal steketemperatur og resultat

Tefal So Recycled stekepanne Ii100 % resirkulert aluminium, som reduserer energiforbruket i produksjonen med opptil 90 %. Effektiv induskjonbase som sørger for rask oppvarming og jevn varmefordeling. Non Stick-belegget på innsiden av pannen gjør at maten ikke brenner seg fast og forenkler rengjøringen. Temperaturindikatoren Thermo-Signal™ endrer farge når temperaturen er perfekt for å starte tilberedningen.

Produktegenskaper

 • 100% resirkulert aluminium
 • Slitesterkt Non Stick-belegg på inn- og utsiden
 • Effektiv induksjonsbunn
 • Thermo-Signal™ temperaturindikator
 • Passer alle koketopper

Materiale
Aluminium:
Aluminium er et lett materiale, som leder varme svært godt. En aluminium panne varmes derfor raskt opp, og er et veldig praktisk alternativ i den daglige matlagingen. Perfekt til steking og fin til retter med melk og egg. Fordeler varmen jevnt, og er energieffektiv som gjør det lettere å regulere temperaturen så maten ikke blir svidd og brenner fast. Aluminium er imidlertid et relativt mykt materiale. Mange aluminiumspanner blir forsterket med tykkere bunn for å forlenge levetiden. Tykkere bunn, jo bedre holdbarhet. Aluminium tåler ikke like høy steketemperatur som stål og støpejern. For å bevare fasongen på pannen bør man unngå overoppheting.

Belegg
Pannen har Non Stick-belegg i bunnen, som forhindrer at maten brenner seg fast. Belegget gjør det enkelt å lage mat uten å bruke smør eller olje. Det gjør også at pannen er svært enkel å rengjøre – varmt vann er ofte nok. Denne pannen er utstyrt med Tefals slitesterke Non Stick-belegg TITANIUM Non Stick 2X, som varer opptil 2 ganger lenger enn Tefals standardbelegg. Belegget er garantert fritt for PFOA, bly og kadmium, og er derfor 100 % trygt både for mennesker og naturen.

Øvrige produktegenskaper
100 % resirkulert aluminium
Med serien So Recycled fra Tefal kan du ta et mer bærekraftig valg på ditt eget kjøkken – den er nemlig laget i 100 % resirkulert aluminium. Når man lager en stekepanne av resirkulert aluminium istedenfor ny aluminium reduseres forurensingen fra produksjonen med hele 90 %. Gjenbruk bidrar dessuten til å bevare verdens aluminiumsressurser. Husk å levere din gamle panne til gjenvinning når du kjøper en ny – aluminium kan nemlig gjenbrukes uendelig mange ganger!

Advanced Induction induksjonsbunn
En effektiv induksjonsbase, som er ekstra bred og tykk. Det gir rask oppvarming og jevn varmefordeling, så du enkelt kan tilberede rettene dine med perfekt resultat.

Thermo-Signal™ temperaturindikator
Det røde merket i bunnen av pannen er en smart temperaturindikator, som skifter farge fra lys til mørk når temperaturen er optimal for å starte stekingen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

Ovnssikker
Kan også brukes i stekeovnen ved temperaturer opp til 175 grader.

Vedlikehold/rengjøring
Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Tefal anbefaler rengjøring for hånd for lenger holdbarhet. Unngå å bruke skrape gjenstander eller metallredskap i pannen.

Koketopper
Kan brukes på alle type koketopper, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk.

Generelt
Artikkelnummer3168430309470
Leverandørens artikkelnummer2100117851
Forpakningsmål
Bruttovekt0.98 kg
Høyde6.8 cm
Lengde46.7 cm
Bredde29.8 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tefal So Recycled stekepanne

Art nr: 3168430309470
  Størrelse
  Kjøp på nett:
  På lager (+100)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips