• Aluminium med ekstra slitesterkt Non Stick-belegg
 • Alle typer koketopper, inkludert induksjon
 • Kan vaskes i maskin men håndvask anbefales
 • Ekstra tykk bunn og temperaturindikator

Tefal Excellence stekepanne er en solid panne i aluminium, som er laget for tøff og langvarig bruk. Non Stick-belegget er Tefals mest slitesterke noensinne – det tåler til og med bruk av stålredskaper uten å ta skade. Belegget er 100 % trygt, og inneholder verken PFOA, bly eller kadmium. Pannen kan brukes på alle koketopper, og den ekstra tykke induksjonsbunnen sørger for rask oppvarming og svært jevn varmefordeling. Med Excellence trenger du ikke å bekymre deg for riper, hakk og fast brent mat.

PRODUKTEGENSKAPER:

 • Lett og robust aluminium
 • Svært ripefast Non Stick-belegg
 • Ekstra tykk induksjonsbunn
 • Temperaturindikator
 • Tåler oppvaskmaskin
 • Passer til alle koketopper

MATERIAL:
Aluminium
Aluminium er et lett materiale, som leder varme svært godt. En aluminium panne varmes derfor raskt opp, og er et veldig praktisk alternativ i den daglige matlagingen. Perfekt til steking og fin til retter med melk og egg. Fordeler varmen jevnt, og er energieffektiv som gjør det lettere å regulere temperaturen så maten ikke blir svidd og brenner fast. Aluminium er imidlertid et relativt mykt materiale. Mange aluminiumspanner blir forsterket med tykkere bunn for å forlenge levetiden. Tykkere bunn, jo bedre holdbarhet. Aluminium tåler ikke like høy steketemperatur som stål og støpejern. For å bevare fasongen på pannen bør man unngå overoppheting.

BELEGG:
Non Stick-belegg.
Her trenger du ikke bruke smør eller olje for å hindre at maten brenner seg fast. Det gjør også at pannen er svært enkel å rengjøre – varmt vann er ofte nok. Denne pannen er utstyrt med Tefals mest slitesterke Non Stick-belegg vårt noensinne: TITANIUM Anti-Scratch. Dette belegget er så robust og ripefast at det til og med tåler bruk av stålredskaper uten å ta skade, og ved fabrikkens slitasjetest holder det opptil 6 ganger lenger enn Tefals standardbelegg. TITANIUM Anti-Scratch er garantert fritt for PFOA, bly og kadmium, og er derfor 100 % trygt både for mennesker og naturen.

ØVRIGE PRODUKTEGENSKAPER:
"Thermo-Fusion+ induksjonsbunn:
Tefals mest effektive induksjonsbase, som er ekstra bred og tykk. Det gir rask oppvarming og svært jevn varmefordeling, så du enkelt kan tilberede rettene dine med perfekt resultat.

Thermo-Signal™ temperaturindikator:
Det røde merket i bunnen av pannen er en smart temperaturindikator, som skifter farge fra lys til mørk når temperaturen er optimal for å starte stekingen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

Pannen leveres i størrelsene 28, 30 og 32 cm "

VEDLIKEHOLD/RENGJØRING:
Pannen tåler godt rengjøring i oppvaskmaskin, men håndvask vil forlenge levetiden. Unngå steking ved full effekt på koketoppen, fordi overoppheting kan føre til at belegget begynner å flasse eller blir misfarget. Husk å la pannen avkjøles etter bruk før du vasker den, så unngår du at pannen slår seg og mister fasongen.

KOKETOPP:
Kan brukes på alle type koketopper, inkludert induksjon, gass, keramisk og støpejern.

Generelt
Artikkelnummer3168430309739
Leverandørens artikkelnummer2100117782
Forpakningsmål
Bruttovekt1.748 kg
Høyde8.4 cm
Lengde50.5 cm
Bredde31.8 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tefal® Excellence stekepanne

Art nr: 3168430309739
69900
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:

  Nyttige tips