Tefal So Recycled wokpanne

  Markevarelogo TEFAL
  Art nr: 3168430357372
  I 100 % resirkulert aluminium, som reduserer energiforbruket i produksjonen med opptil 90 %. Effektiv induskjonbase som...

  Valgt størrelse: 28 CM

  28 CM
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   I 100 % resirkulert aluminium, som reduserer energiforbruket i produksjonen med opptil 90 %. Effektiv induskjonbase som sørger for rask oppvarming og jevn varmefordeling. Non Stick-belegget på innsiden av pannen gjør at maten ikke brenner seg fast og forenkler rengjøringen. Temperaturindikatoren Thermo-Signal™ endrer farge når temperaturen er perfekt for å starte tilberedningen.

   Produktegenskaper

   • 100% resirkulert aluminium
   • Slitesterkt Non Stick-belegg på inn- og utsiden
   • Effektiv induksjonsbunn
   • Thermo-Signal™ temperaturindikator
   • Passer alle koketopper

   Materiale
   Aluminium:
   Aluminium er et lett materiale, som leder varme svært godt. En aluminium panne varmes derfor raskt opp, og er et veldig praktisk alternativ i den daglige matlagingen. Perfekt til steking og fin til retter med melk og egg. Fordeler varmen jevnt, og er energieffektiv som gjør det lettere å regulere temperaturen så maten ikke blir svidd og brenner fast. Aluminium er imidlertid et relativt mykt materiale. Mange aluminiumspanner blir forsterket med tykkere bunn for å forlenge levetiden. Tykkere bunn, jo bedre holdbarhet. Aluminium tåler ikke like høy steketemperatur som stål og støpejern. For å bevare fasongen på pannen bør man unngå overoppheting.

   Belegg
   Pannen har Non Stick-belegg i bunnen, som forhindrer at maten brenner seg fast. Belegget gjør det enkelt å lage mat uten å bruke smør eller olje. Det gjør også at pannen er svært enkel å rengjøre – varmt vann er ofte nok. Denne pannen er utstyrt med Tefals slitesterke Non Stick-belegg TITANIUM Non Stick 2X, som varer opptil 2 ganger lenger enn Tefals standardbelegg. Belegget er garantert fritt for PFOA, bly og kadmium, og er derfor 100 % trygt både for mennesker og naturen.

   Øvrige produktegenskaper
   100 % resirkulert aluminium
   Med serien So Recycled fra Tefal kan du ta et mer bærekraftig valg på ditt eget kjøkken – den er nemlig laget i 100 % resirkulert aluminium. Når man lager en stekepanne av resirkulert aluminium istedenfor ny aluminium reduseres forurensingen fra produksjonen med hele 90 %. Gjenbruk bidrar dessuten til å bevare verdens aluminiumsressurser. Husk å levere din gamle panne til gjenvinning når du kjøper en ny – aluminium kan nemlig gjenbrukes uendelig mange ganger!

   Advanced Induction induksjonsbunn
   En effektiv induksjonsbase, som er ekstra bred og tykk. Det gir rask oppvarming og jevn varmefordeling, så du enkelt kan tilberede rettene dine med perfekt resultat.

   Thermo-Signal™ temperaturindikator
   Det røde merket i bunnen av pannen er en smart temperaturindikator, som skifter farge fra lys til mørk når temperaturen er optimal for å starte stekingen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

   Ovnssikker
   Kan også brukes i stekeovnen ved temperaturer opp til 175 grader.

   Vedlikehold/rengjøring
   Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Tefal anbefaler rengjøring for hånd for lenger holdbarhet. Unngå å bruke skrape gjenstander eller metallredskap i pannen.

   Koketopper
   Kan brukes på alle type koketopper, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk.

   • Aluminium med Non Stick-belegg
   • Passer for alle koketopper, inkludert induksjon.
   • Kan vaskes i maskin men håndvask anbefales
   • Thermo-Signal™ for optimal steketemperatur og resultat
   Generelt
   Artikkelnummer3168430357372
   Leverandørens artikkelnummer3168430309449
   Størrelse28 CM
   FargeSVART
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.16 kg
   Høyde10 cm
   Lengde46 cm
   Bredde29 cm

   Nyttige tips