• Pakk inn mat for frys/kjøl, mikroovn og Sous Vide!
 • Bevarer matens ferskhet lenger
 • 5 x vakuumposer – 28 cm x 40 cm inkludert

Vakuumpakkeren Compact Fresh gir deg en fantastisk mulighet til å redusere matsvinnet, og er en smart og lønnsom investering.

Oksygen er matens verste fiende og den viktigste årsaken til at matvarer mister næringsverdi, konsistens, smak og kvalitet. Oksygen forårsaker også fryseskader på matvarer som oppbevares i fryseren, og legger til rette for utvikling av mikroorganismer. Konvensjonelle lagringsmetoder, som vanlige plastposer og bokser, innkapsler oksygenet sammen med maten.

Med en vakuumpakker holder derfor maten mye lenger – og smaker mye bedre! I tillegg tar den innpakkede maten mindre plass, slik at det ser ryddigere ut i kjøleskap og fryser.

Compact Fresh passer til alle typer oppbevaring i kjøleskap og fryser, og kan brukes med eller uten vakuum. Takket være pulsfunksjonen kan den også håndtere skjøre matvarer på en ekstra skånsom måte, og bevarer matens ferskhet lenger. De intuitive funksjonene gjør den svært enkel å bruke, og den har en kompakt utforming som gjør det lett som en lek å rydde den vekk og hente den frem igjen når du trenger den. I tillegg er plastposene gjenbrukbare, noe som reduserer plastforbruket.

 

Med en vakuumpakker og en Sous Vide-maskin kan du tilberede mat ved hjelp av den samme teknologien som brukes i restauranter!
Sous Vide er en metode for å tilberede kjøtt, kylling, grønnsaker, fisk – og mye mer. Den innebærer at råvarene først vakuumpakkes for å beskytte den mot væske. Deretter tilberedes den vakuumpakkede maten i vannbad, slik at den får perfekt temperatur tvers igjennom. Vakuumpakningen bevarer både den naturlige, ferske smaken og smakene fra eventuelle krydder eller marinering. Vakuumpakkeren Compact Fresh fungerer supert sammen med alle Sous Vide-produktene våre!

Compact Fresh kan brukes kontinuerlig, og vakuumpakker opptil én pakke i minuttet. Den gjør at oksygenet fjernes, slik at smaken «forsegles» og maten holder seg frisk lenger. Hvis du storhandler kan du vakuumpakke matvarene og unngå svinn, og hvis du lager mat til flere dager kan du fryse maten rett i praktiske og brukervennlige porsjonsposer med samme størrelse og utseende. Bare fyll opp posen og plasser den med den åpne enden i vakuumpakkeren, lukk lokket og lås sidelåsen som holder plasten på plass.
Vakuumpakkeren gjør at du kan oppbevare matvarer opptil fem ganger lenger enn ved ikke-vakuumpakket oppbevaring!

 

 • + Holder maten ferskere inntil 5 ganger lenger
 • + Egnet for både kjøleskap og fryser, og kan brukes med eller uten vakuum
 • + Kompakt design – enkel å rydde vekk og hente frem igjen
 • + Vakuumposene kan brukes flere ganger
 • + Fungerer perfekt sammen med de andre Sous Vide-produktene våre

Opptining og oppvarming av vakuumpakket innhold i vakuumpose
Vakuumposene fra OBH Nordica kan brukes i mikrobølgeovn (til tining opptil 70 ºC) , og de tåler dessuten småkokende vann. Åpne posen ved å klippe av et hjørne av posen slik at dampen slipper ut hvis vakuumposen skal tines/varmes opp i en mikrobølgeovn. Du kan tine/varme opp posen ved å legge den i en gryte med kokende vann (vannet må ikke fosskoke).
MERK! Poser som har vært brukt i mikrobølgeovn eller kokende vann, må ikke gjenbrukes.
MERK! Ikke tilbered rå matvarer direkte i posen i en mikrobølgeovn.
MERK! Ikke tilbered matvarer som inneholder mye olje i en mikrobølgeovn, ettersom olje blir varm veldig fort og kan føre til at posens sider kleber seg sammen.

Startpakke:
Dette apparatet inneholder en startpakke som består av følgende:5 x vakuumposer – 28 cm x 40 cm

Generelt
Artikkelnummer5708642079433
Leverandørens artikkelnummer3000001114
Forpakningsmål
Bruttovekt1.368 kg
Høyde12.5 cm
Lengde38.5 cm
Bredde8.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

OBH NORDICA 7943 Compact Fresh Vakuumpakker

Art nr: 5708642079433
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.