Didriksons Grand regnbukse dame

  Art nr: 7333371020050
  En vann- og vindtett regnbukse fra Didriksons fremstilt i et mykt og pustende materiale av resirkulerbar polyester med t...

  Valgt størrelse: 38

  36
  38
  40
  44
  46
  Andre butikker:
  Få på lager
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  En vann- og vindtett regnbukse fra Didriksons fremstilt i et mykt og pustende materiale av resirkulerbar polyester med teipede sømmer. Med denne buksen vil du holde deg tørr og komfortabel uansett vær!

  Denne klassiske regnbuksen har rette ben og en komfortabel passform. Den er laget i et slitesterkt materiale av 100% resirkulerbar polyester som er både vanntett, vindtett og har gode pusteegenskaper. Buksen har teipede sømmer og er behandlet med en PFC-fri impregnering som kombinert gir en bedre vanntett beskyttelse, og som er med på å forhindre at vannet trenger gjennom stoffet. Med elastikk og snorjustering i livet sikres en optimal og god passform, og gjør at det er enklere å ta den av og på. I tillegg kan regnbuksen justeres nederst med trykknapper for en sikker og god passform over støvler og sko.

  Denne allsidige, men funksjonelle regnbuksen kan med fordel kombineres sammen med Grand regjakke fra Didriksons for et komplett regnsett!

  Øvrige detaljer:
  • Resirkulerbart materiale
  • Teipede sømmer
  • PFC-impregnering
  • Elastikk og snørejustering i livet
  • Justerbar benvidde

  Materiale:
  100% resirkulerbar polyester

  Materialegenskaper:
  Vanntetthet: 10 000 mm vannsøyle
  Pusteevne: 4 000 g/m2/24t

  Passform:
  Rette ben. Komfortabel passform. Normal i størrelsen.

  Vaskeanvisning:
  Kan vaskes i vaskemaskin på 40° og skånsomt program. Kan strykes på lav temperatur. Tåler ikke blekemidler. Kan ikke renses.

  Ta vare på plagget ditt og vær nøye med hvordan du behandler og oppbevarer det. Ved siden av her og på innsiden av plagget finner du vaskeråd for å ta best mulig vare på plagget. Vask sjelden, og luft eller tørk av plagget med en fuktig klut i første omgang.

  Impregnering:
  Dette produktet er impregnert med PFC-fri impregnering som er med på å gi en ytterligere vanntett beskyttelse, samtidig som den opprettholder de gode pusteegenskapene til stoffet. Impregneringen vil med tiden slites bort ved bruk og gjentatte vask i vaskemaskin, og må dermed reaktiveres med jevne mellomrom for å opprettholde de vanntette egenskapene. Dette merker du når jakken ikke preller vannet like godt av lenger. I starten holder det ofte med å bare reaktivere impregneringen ved å stryke den i henhold til vaskerådene. Over tid vil det være aktuelt å sprayimpregnere jakken helt på nytt.

  Miljø og bærekraft.
  Jakken er behandlet med en PFC-fri impregnering som betyr at impregneringen ikke inneholder skadelige fluorkarboner. Jakken er i tillegg fremstilt av 100% resirkulerbar polyester.

  • Vanntett og pustende materiale i 100% resirkulerbar polyester
  • 10 000 mm vannsøyle
  • Tapede sømmer gir ekstra beskyttelse mot regn
  • Eelastikk i livet med snorjustering
  Generelt
  Artikkelnummer7333371020050
  Leverandørens artikkelnummer504428
  Størrelse38
  FargeSVART
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.3 kg
  Høyde2 cm
  Lengde50 cm
  Bredde30 cm