Northpeak Blåtind dunjakke dame

  Markevarelogo NORTHPEAK
  Art nr: 5715443785777
  Blåtind er en isolerende og lettere vannavvisende dunjakke fra Northpeak som passer godt til de fleste aktiviteter og væ...

  Valgt farge: Chilli rød

  CHILLI RØD
  MØRK BLÅ

  Valgt størrelse: 40

  36
  38
  40
  42
  44
  46
  Andre butikker:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Blåtind er en isolerende og lettere vannavvisende dunjakke fra Northpeak som passer godt til de fleste aktiviteter og værforhold.

  Jakken er i en rett modell med god passform. Laget i et vindtett og vannavstøtende yttermateriale i nylon vil jakken holde deg tørr og komfortabel ved moderat nedbør. Jakken har en vattering i dun som gir optimale varmeisolerende egenskaper på kjølige dager. Dun har eksepsjonelle isolasjonsevner i forhold til vekt med en mer kompleks struktur som gjør at den både fanger og binder kroppsvarmen din på en unik. Den gjennomsydde konstruksjonen er med på å holde dunet på plass med sømmer som skiller dunkamrene som går på tvers gjennom jakken. Dette gjør jakken både lettere i vekt og komprimerbar. Blåtind er utstyrt med en fast hette med elastikk rundt kanten, for en mer tettsittende hette som luner godt når virkelig er surt ute. Praktiske glidelåslommer i både sidene og på brystet gir en trygg oppbevaring av mobil, nøkler og lommebok. Med elastikk nederst på ermene og jakkekanten holder jakken godt på varmen i tillegg til å sørge for en optimal passform.

  Jakken er perfekt på kjølige høst- og vinterdager. Den kan også brukes under skalljakken som et isolerende mellomlag på turer i svært kalde omgivelser.

  Øvrige detaljer:
  • Vattering i dun
  • Vannavvisende og vindtett ytterstoff
  • Fast hette med elastisk kant
  • Praktiske glidelåslommer

  Materiale:
  Ytterstoff i 100% nylon
  Vattering i dun

  Materialegenskaper:
  • Vanntetthet: Vannavstøtende
  • Vindtetthet: Vindtett
  • Isolerende

  Vaskeanvisning:
  Kan vaskes på normalprogram og 40 grader i vaskemaskin, og på vrangen. For å opprettholde dunspensten bør jakken tørketromles med vaskeballer, tennisballer eller lignende på lav varme til jakken er fullstendig tørr. Dette tar som oftest noen timer. Avbrytes denne prosessen for tidlig, risikerer du at dunet ikke klarer å isolere like godt når jakken skal brukes igjen.

  Impregnering:
  Denne jakken er impregnert fra fabrikk (DWR behandling = durable water resistant). Denne behandlingen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete, knær, skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

  • Varmeisolerende vattering i dun.
  • Vindtett og vannavvisende ytterstoff
  • Fast hette med elastisk kant for lun komfort
  • Elastikk nederst på ermer og jakkekant
  Generelt
  Artikkelnummer5715443785777
  Leverandørens artikkelnummerCP232780NP
  Størrelse40
  FargeCHILLI RØD
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.38 kg
  Høyde7 cm
  Lengde50 cm
  Bredde37 cm