• 100% mulesingfri ull
 • Finstrikket kvalitet med ribbestrikkede bråt
 • Høy hals med half-zip og tommelhull på ermer
 • Perfekt til både hverdag og friluftsliv

Ustaoset er en varm ullgenser i 100% ull fra Northpeak med muligheter for lufting i halsen og praktiske tommelhull på ermene. Perfekt til både hverdag og friluftsliv!

Ullgenseren har en behagelig passform og har en blank finish som kommer av at ullen er mercerisert. Den høye halsen er ribbestrikket for optimal komfort, og er designet med en praktisk half-zip som gir gode ventileringsmuligheter når du har behov for dette. Ermene har praktiske tommelhull nederst som er gode å ha når det blir for varmt med hansker eller votter. For en optimal passform har genseren ribbestrikk nederst på ermene og nederst. Andre detaljer er logo og glidelåsdrager i ikke-animaske materialer, i tillegg til at alle innvendige detaljer som størrelseslapp, vaskelapp og bånd i nakken er laget av økologisk bomull.

Behagelig passform, høy krage, lengre ermer pga. tommelhull. YKK-glidelås i front. Praktiske tommelhull i bunn av ermer. Ikke-animalske “skinn”-detaljer, som logo label og glidelåsdrager. Økologisk bomull på innvendige detaljer som størrelseslapp, vaskelapp og bånd i nakken. 100% mercerisert ull (blank finish) strikket i strukturmønster for økt isolasjon.

Øvrige detaljer:
• 100% mulesingfri ull
• Høy half-zip hals
• Tommelhull på ermene
• Ribbestrikk på hals, nederst på ermene og i nederkant

Vaskeanvisning:
Maskinvaskes på ullprogram 30℃. Unngå å bruke tøymykner for å beholde produktets naturlig mykhet og fibrenes egenskaper. Må ikke tørkes i tørketrommel. Tenk på miljøet - ikke vask genseren for ofte.

Materiale:
100% mulesingfri ull

Med mulesingfri menes det at merinosauen ikke er utsatt for det kirurgiske inngrepet som mange fortsatt benytter i dag, ved fjerning av ulla. Derimot fjernes ulla på en måte som sikrer sauens velferd.

Miljø og bærekraft:
Logo og glidelåsdrager er laget av ikke-animalske materialer. Innvendig detaljer er laget av økologisk bomull.

Generelt
Artikkelnummer7071812139823
Leverandørens artikkelnummer1230-208
Forpakningsmål
Bruttovekt0.5 kg
Høyde8 cm
Lengde30 cm
Bredde25 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Northpeak Ustaoset 1/2 zip ullgenser unisex

Art nr: 7071812139823
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: