• Finstrikket kvalitet i lammeull og merinoull
 • Klassisk og stilrent design
 • Høy, ribbestrikket hals med half-zip
 • Ribbestrikkede kanter nederst og på ermer

Finstrikket ullgenser med høy hals og half-zip fra Tufte, laget i en myk og behagelig ullblanding. Med et stilrent og klassisk design, passer genseren like godt til både hverdag og fritid som et varmende mellomlag på turer i skogen og på fjellet på kalde høstdager.

Denne komfortable og myke ullgenseren er i noe innsvinget modell som gir en mer feminin passform. Genseren er fremstilt i en unik blanding bestående av lammeull av høy kvalitet, som er spunnet sammen med kløfri bambusviskose og modalfibre for en mest mulig behagelig komfort. På innsiden av halsen og rundt håndleddene er det i tillegg brukt superfin merinoull. Dette for å beskytte mot unødvendig kløe der huden er mest sensitiv. Kombinasjonen av lammeull, merinoull, bambusviskose og modal, gir en myk og god ullgenser i en noe tynnere kvalitet. Til tross for den tynnere kvaliteten, vil saueullen og merinoullen, på grunn av dens egenskaper, være varmende og isolerende nok på kjølige og kalde dager på høst- og vintersesongen. Merk at dette vil kunne variere fra person til person. Den høye halsen er fremstilt i en ribbestrikket kvalitet for optimal komfort, og har YKK-glidelås som gir ekstra temperaturregulering. For å sikre en optimal passform har genseren ribbestrikkede kanter nederst og på ermene.

Det stilrene og klassiske designet gjør at denne genseren vil kunne fort bli en favoritt - sesong etter sesong.

Øvrige detaljer:
• Myk bambull blanding
• Superfin merinoull på innsiden av hals- og håndleddpartiet
• Høy, ribbestrikket hals med half-zip
• YKK-glidelås
• Ribbestrikkede kanter

Materiale:
68% lammeull, 15% merinoull, 8,5% bambusviskose, 8,5% modal

Vaskeanvisning:
Maskinvask på ullprogram 30°C uten tøymykner. Ikke tørk i tørketrommel. Kan strykes på lave temperaturer. Tørkes flatt – skal ikke henge.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Generelt
Artikkelnummer7071812124096
Leverandørens artikkelnummer4257-049-04
Forpakningsmål
Bruttovekt0.7 kg
Høyde15 cm
Lengde2 cm
Bredde10 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tufte half-zip ullgenser dame

Art nr: 7071812124096
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: