• 100% merinoull, Oeko-Tex® sertifisert
 • Myk og komfortabel, finstrikket kvalitet
 • Høy hals med 1/2 glidelås og ribbestrikk nederst på ermene
 • Et supert helårsplagg

Ulltrøye med høy hals og 1/2 glidelås i front fra Janus i Oeko-Tex®-sertifisert 100% merinoull. Perfekt som innerste lag på kalde dager!

Denne myke og komfortable ulltrøyen er laget av 100% merinoull som er strikket i en elastisk, finstrikket kvalitet. Det nøytrale designet gjør at den passer til absolutt alt. Designet med høy hals og 1/2 glidelås i front for ekstra ventilasjonsmuligheter. Ribbestrikkede kanter på ermer sikrer en optimal passform.

Selv om du bruker trøyen mye, så vil kunne beholde passformen godt til tross for dette. Med merinoullens unike temperaturregulerende, isolerende og fukttransporterende egenskaper kan den med fordel brukes hele året og til flere anledninger, da ulla vil føles svalende når det er varmt og varmt når det er kaldt. Trøyen er perfekt som innerste lag på kalde dager og på turer med høy intensitet, da merinoull kan ta opp omlag 30% fuktighet uten at ulla føles våt på kroppen.

Kombiner gjerne med joggebuksen i merinoull fra Janus for en god og varm komfort fra topp til tå!

Materiale:
100% merinoull

Passform:
Tettsittende modell. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram og 30 grader. Må ikke tørkes i tørketrommel, da ull vil krympe. Lufttørkes. Ull har naturlige selvrensende og lukthemmede egenskaper, så du behøver ikke å vaske joggebuksen umiddelbart etter bruk.

Miljø og bærekraft:
Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Generelt
Artikkelnummer7022573809432
Leverandørens artikkelnummerTRØYE1/2ZIPMK22D
Forpakningsmål
Bruttovekt0.25 kg
Høyde19 cm
Lengde6 cm
Bredde14 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Janus 1/2-zip ulltrøye dame

Art nr: 7022573809432
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: