Tufte Puffin hettegenser dame

  Art nr: 7071812106252
  Puffin er en supermyk og ekstra lang hettegenser fra Tufte. Den behagelige blandingen bestående av blant annet bambusvis...

  Valgt størrelse: XL

  XS
  S
  M
  L
  XL
  XXL
   Kjøp på nett:
   På lager (1-5)
   Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Puffin er en supermyk og ekstra lang hettegenser fra Tufte. Den behagelige blandingen bestående av blant annet bambusviskose og økologisk bomull, gir en avslappet komfort som er perfekt for gåturer og kosekvelder i sofakroken.

   Hettegenseren tilbyr som Tufte selv beskriver "det ultimate innen avslappet komfort", og er fremstilt i en myk bambusviskoseblanding med økologisk bomull og elastan. Bambusviskose gjør at plagget i tillegg puster bedre. Genseren har en romslig passform med lav skuldersøm, justerbar hette i dobbel kvalitet og praktiske stikklommer i front. Den ekstra lengden gjør at den passer perfekt over en tights på vei til trening, eller over en jeans eller shorts, for en sporty og avslappet look. Ribbestrikkede kanter nederst på ermene.

   Materiale:
   47,5% bambusviskose, 47,5% økologisk bomull og 5% elastan

   Bambus er raskt fornybart og er effektivt når det gjelder vann- og arealbruk. Bambus krever ingen bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel for å vokse og dermed et bedre valg av råmateriale. Bambusviskose faller mellom kategoriene naturfiber og syntetisk. Tufte trekker ut bambusens naturlige cellulose via en kjemisk prosess, og spinner denne til et mykt, komfortabelt og pustende materiale.

   Passform:
   Lang modell. Normal i størrelsen.

   Vaskeanvisning:
   Maskinvaskes på 40℃ uten blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren. Det anbefales at genseren tørkes uten bruk av tørketrommel. Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet).

   Miljø og bærekraft:
   Økologisk bomull dyrkes uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler; produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser, i tillegg til å forbedre jorden og minske vannforbruket. Et bedre valg med tanke på miljøet, rett og slett.

   • Myk kvalitet i bambusviskose og økologisk bomull
   • Justerbar, dobbeltstrikket hette og stikklommer i front
   • Lang modell som er superbehagelig på
   • Perfekt til gåturer og kosekvelder i sofaen
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7071812106252
   Leverandørens artikkelnummer4054-049-07
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.75 kg
   Høyde40 cm
   Lengde60 cm
   Bredde40 cm