Kampanje
  • Varmeisolerende vattering i dun
  • Vindtett og vannavvisende ytterstoff
  • Fast hette med elastisk kant gir lun komfort
  • Elastikk nederst på ermer og jakkekant

Langston er en isolerende og lettere vannavvisende dunjakke fra Northpeak som passer godt til de fleste aktiviteter og værforhold.

Jakken er i en rett modell med god passform. Laget i et vindtett og vannavstøtende yttermateriale i nylon vil jakken holde deg tørr og komfortabel ved moderat nedbør. Jakken har en vattering i dun som gir optimale varmeisolerende egenskaper på kjølige dager. Dun har eksepsjonelle isolasjonsevner i forhold til vekt med en mer kompleks struktur som gjør at den både fanger og binder kroppsvarmen din på en unik. Den gjennomsydde konstruksjonen er med på å holde dunet på plass med sømmer som skiller dunkamrene som går på tvers gjennom jakken. Dette gjør jakken både lettere i vekt og komprimerbar. Langston er utstyrt med en fast hette med elastikk rundt kanten, for en mer tettsittende hette som luner godt når virkelig er surt ute. Praktiske glidelåslommer i både sidene og på brystet gir en trygg oppbevaring av mobil, nøkler og lommebok. Med elastikk nederst på ermene og jakkekanten holder jakken godt på varmen i tillegg til å sørge for en optimal passform.

Jakken er perfekt på kjølige høst- og vinterdager. Den kan også brukes under skalljakken som et isolerende mellomlag på turer i svært kalde omgivelser.

Øvrige detaljer:
• Vattering i dun
• Vannavvisende og vindtett ytterstoff
• Fast hette med elastisk kant
• Praktiske glidelåslommer

Materiale:
Ytterstoff i 100% nylon
Vattering i dun

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: Vannavstøtende
• Vindtetthet: Vindtett
• Isolerende

Vaskeanvisning:
Kan vaskes på normalprogram og 40 grader i vaskemaskin, og på vrangen. For å opprettholde dunspensten bør jakken tørketromles med vaskeballer, tennisballer eller lignende på lav varme til jakken er fullstendig tørr. Dette tar som oftest noen timer. Avbrytes denne prosessen for tidlig, risikerer du at dunet ikke klarer å isolere like godt når jakken skal brukes igjen.

Impregnering:
Denne jakken er impregnert fra fabrikk (DWR behandling = durable water resistant). Denne behandlingen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete, knær, skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

Generelt
Artikkelnummer5715325342104
Leverandørens artikkelnummerCP223861NP
Forpakningsmål
Bruttovekt0.5 kg
Høyde4 cm
Lengde45 cm
Bredde38 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Northpeak Langston dunjakke herre

Art nr: 5715325342104
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Jan 29 2023 - Sat Feb 04 2023)
Farge
Størrelse
Kjøp på nett:
På lager (6-20)
Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.