• Myk og behagelig bomullskvalitet
 • Rund hals og NASA-trykk i front
 • Rett modell og normal passform
 • Bærekraftig bomull, Oeko-Tex sertifisert

Myk og komfortabel overdel i økologisk bomull med klassisk Coca Cola trykk i front. Produktet er lisensiert av Coca Cola.

Overdelen er i en rett modell med rund, ribbestrikket hals. Den har korte ermer, trykk i sølvfolie i front og er laget i BCI bomull.

Materiale:
100% BCI-bomull

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.
Rygglengde 61 cm i størrelse 12 år.

Vaskeanvisning:
Vaskes på 40 grader på normalt vaskeprogram. Vaskes med lignende farger. Kan tørkes i tørketrommel og strykes på middels varme.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Miljø og bærekraft:
Produktet er Oeko-Tex sertifisert noe som betyr at det har blitt testet for skadelige kjemikalier og er dermed ikke skadelig for helsen din. Det er også mindre skadelig for miljøet.

Det er også laget i samarbeid med BCI (Better Cotton Initative). BCI er verdens største ideelle organisasjon innen arbeidet mot en mer bærekraftig bomullsproduksjon og jobber med å redusere bruken av plantevernmidler og redusere forbruket av vann gjennom å bruke vannet mer effektivt. I tillegg jobbes det med å fremme arbeidsrettigheter og bedre arbeidsforholdene. BCI lærer og støtter bøndene i dette viktige arbeidet.

Generelt
Artikkelnummer5706323330040
Leverandørens artikkelnummerCO10329
Forpakningsmål
Bruttovekt0.12 kg
Høyde1 cm
Lengde45 cm
Bredde32 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Coca Cola t-shirt junior

Art nr: 5706323330040
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.