• 100 % merinoull, Oeko-Tex® sertifisert
  • Myk, strikket kvalitet som varmer godt
  • Ribbestrikkede kanter for optimal komfort
  • Helårsplagg som passer godt til fritid og lek

Janus Go ulltrøye til barn og junior i 100% merinoull.

Janus Go trøye med rund hals er strikket av 100 % merinoull. Trøyen har tidsriktige striper på ermene og kommer i trendfargene lilla, marineblå og grønn. Trøyen kommer med myke, ribbestrikkete bråt på ermene for best komfort. Plagget er strikket i vår beste merinoull. Her får barna en ulltrøye i en medium tykk kvalitet som kan brukes hele året. Husk at ull holder deg varm når det er kaldt og kjøler deg når det er varmt. Trøyen trenger ikke å vaskes mellom hver gang den blir brukt, å lufte den kan være nok. Det er bra for miljøet. Flekker bør likevel fjernes så raskt som mulig. Se etter andre matchende plagg i Janus Go.

Materiale:
100% merinoull

Passform:
Normal passform

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram med flytende ullvaskemiddel. Lufttørkes. For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når det er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden til plagget, samt minske energibruk og skåne miljøet for unødvendige utslipp.

Miljø og bærekraft:
Produktet er Oeko-Tex® sertifisert. Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Generelt
Artikkelnummer7022573806295
Leverandørens artikkelnummer4321207-183-120
Forpakningsmål
Bruttovekt0.155 kg
Høyde22 cm
Lengde3.5 cm
Bredde16 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Janus Go Solid ulltrøye barn/junior

Art nr: 7022573806295
    Farge
    Størrelse
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.