• Myk merinoullblanding, Oeko-Tex® sertifisert
  • Heldekkende front
  • Meshpartier gir økt fukttransport og isolering
  • Perfekt som innerste lag under aktivitet

Funksjonell ulltrøye i myk merinoullblanding fra Janus. Med sine gode fukttransporterende og isolerende egenskaper passer den perfekt som innerste lag ved utendørs lek, aktiviteter og treninger. Longsen er Oeko-Tex® sertifisert.

Denne funksjonelle ulltrøyen er designet for aktive barn og unge. Den er laget av myk og behagelig merinoullblanding som er fremstilt med partier i thermo-netting (mesh) for ekstra fukttransporterende og isolerende egenskaper. Dette gjør at trøyen egner seg ypperlig til aktivitet og treninger utendørs i kalde temperaturer. Med et heldekkende parti i front beskyttes kroppskjernen mot vind. Ryggen og ermene er i mesh for optimal fukttransport og ventilering. Ermene har mansjetter i heldekkende merinoull som varmer rundt håndleddene. Den runde halsen føles komfortabel mot huden. Diskret Janus-logo nederst.

Øvrige detaljer:
• Thermo-netting
• Heldekkende parti i front
• Mansjetter i heldekkende merinoull på ermene
• Rund hals

Materiale:
80% merinoull og 20% polyamid

Passform:
Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram med flytende ullvaskemiddel. Lufttørkes.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når det er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden til plagget, samt minske energibruk og skåne miljøet for unødvendige utslipp.

Miljø og bærekraft:
Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Generelt
Artikkelnummer7022573804727
Leverandørens artikkelnummer4931201-186-08
Forpakningsmål
Bruttovekt0.172 kg
Høyde22 cm
Lengde4 cm
Bredde16 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Janus meshtrøye barn

Art nr: 7022573804727
    Farge
    Størrelse
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.