• 100% svanemerket merinoull
 • Myk, finstrikket og lett kvalitet
 • Dobbeltsydde kanter og myke sømmer
 • God som helårsplagg og som innerste lag

Myk og komfortabel trøye i 100% svanemerket merinoull fra Pierre Robert. God som helårsplagg og som innerste lag på kalde dager

Ensfarget og lett ulltrøye i myk merinoull med rund hals, myke sømmer og lange ermer. Merinoull gjør at trøyen klør mindre og føles mykere ut mot huden. I tillegg har materialet temperaturregulerende og isolerende egenskaper som gjør at trøyen egner seg perfekt som både helårsplagg og som et varmt innerste lag på vinteren. Raglanermer gir god bevegelsesfrihet til aktive barn. Dobbeltsydde kanter på ermer, rundt halsen og nederst.

Materiale:
100% svanemerket merinoull

Passform:
God passform: Normal i størrelsen

Vaskeanvisning:
Vaskes på 40 grader eller mindre, med lignende farger. Bruk ullprogram og vaskemiddel for ull. Kan ikke tørkes i tørketrommel. Lufttørkes liggende flatt.

Miljø og bærekraft:
Svanemerket er Nordens offisielle miljømerking som stiller strenge krav gjennom hele produksjonsprosessen. ‌Miljømerkingen sørger for at du som forbruker kan stole på at svanemerkede klær er trygge å bruke, både for deg og for naturen. De strenge kravene går ut på at det ikke skal brukes farlige kjemikalier, verken i fiberproduksjon, farging, vasking eller etterbehandling av klærne. Svanemerkede klær skal heller ikke inneholde hormonforstyrrende stoffer, antibakterielle stoffer eller kjemikalier som er på EUs Reach liste over særlig bekymringsfulle stoffer.

Generelt
Artikkelnummer7028419009448
Leverandørens artikkelnummer33222
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Pierre Robert ulltrøye barn

Art nr: 7028419009448
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.