• 100% merinoull, Oeko-Tex® sertifisert
  • Tjukk og myk ullfrotté
  • Elastikk i livet og ribbestrikk nederst på bena
  • Kan brukes som mellomlag og vanlig joggebukse

Myk joggebukse i merinoullfrotté fra Janus som både varmer og er superkomfortabel på. Egner seg ypperlig som et isolerende mellomlag under regn- og vintertøyet i tillegg til å være kanskje den mest komfortable joggebuksen. Joggebuksen er Oeko-Tex® sertifisert.

Denne herlige joggebuksen er i en avslappet modell. Den er laget av 100% merinoull som er strikket i en tykkere ullfrotté-kvalitet. Dette gjør at buksen er perfekt på høsten og vinteren. Merinoull er naturlig temperaturregulerende og gjør at joggebuksen egner seg ypperlig som et varmt mellomlag mellom longsen og yttertøyet. For en optimal passform er det elastikk i livet og ribbestrikkede bråt nederst på bena. Dette gjør at buksen sitter komfortabelt på under både aktivitet og lek. Praktiske lommer i sidene. Janus-logo midt foran på linning.

Materiale:
100% merinoull

Passform:
Ledig passform. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram med flytende ullvaskemiddel. Lufttørkes. Buksen trenger ikke å vaskes mellom hver gang den blir brukt, foruten om dersom den blir skitten. Merinoullen har naturlige selvrensende egenskaper som gjør at det ofte er nok å bare henge den opp til luftig.

Miljø og bærekraft:
Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Generelt
Artikkelnummer7022573807100
Leverandørens artikkelnummer4051103-183-120
Forpakningsmål
Bruttovekt0.253 kg
Høyde23 cm
Lengde2 cm
Bredde22 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Janus Go joggebukse barn

Art nr: 7022573807100
    Farge
    Størrelse
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.