• 100% merinoull, Oeko-Tex® sertifisert
  • Myk, strikket kvalitet som varmer godt
  • Stoffkledd strikk i livet og myke bråt ved anklene
  • Medium tykk kvalitet som egner seg til bruk hele året

Janus Go longs i ull til barn og junior i 100% merinoull.

Janus Go longs strikket av 100 % merinoull. Longsen har stoffkledd strikk og myke bråt ved anklene for best komfort og kommer i trendfargene lilla, marineblå og grønn. Plagget er strikket i vår beste merinoull. Her får barna en longs i en medium tykk kvalitet som kan brukes hele året. Husk at ull holder deg varm når det er kaldt og kjøler deg når det er varmt. Longsen trenger ikke å vaskes mellom hver gang den blir brukt, å lufte den kan være nok. Det er bra for miljøet. Flekker bør likevel fjernes så raskt som mulig. Se etter andre matchende plagg i Janus Go.

Materiale:
100% merinoull

Passform:
Normal passform

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram med flytende ullvaskemiddel. Lufttørkes. For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når det er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden til plagget, samt minske energibruk og skåne miljøet for unødvendige utslipp.

Miljø og bærekraft:
Produktet er Oeko-Tex® sertifisert. Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Generelt
Artikkelnummer7022573806714
Leverandørens artikkelnummer4321108-183-170
Forpakningsmål
Bruttovekt0.202 kg
Høyde19 cm
Lengde3 cm
Bredde14 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Janus Go ullongs barn/junior

Art nr: 7022573806714
    Farge
    Størrelse