Helly Hansen Sogn bukse barn

  Art nr: 7040056190488
  Sogn er den perfekte utendørsbuksen fra Helly Hansen som tåler det meste. Dette er en vanntett, vindtett og pustende buk...

  Valgt størrelse: 9 ÅR

  4 ÅR
  5 ÅR
  6 ÅR
  7 ÅR
  8 ÅR
  9 ÅR
  10 ÅR
  12 ÅR
   Andre butikker:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Sogn er den perfekte utendørsbuksen fra Helly Hansen som tåler det meste. Dette er en vanntett, vindtett og pustende bukse i 2-lags konstruksjon. Utviklet med Helly Tech® Performance og praktiske detaljer som forseglede sømmer, sømløst seteparti og forsterkede partier blir dette barnets beste venn i all slags vær.

   Denne funksjonelle og praktiske utebuksen har en god passform med praktiske detaljer som bidrar til maksimal bevegelsesfrihet under lek og aktivitet. Yttermaterialet er utviklet med Helly Tech® Performance som sørger for at buksen tåler vær og vind. De forseglede sømmene sørger for at vannet ikke trenger gjennom sømmer, og den sømløse setekonstruksjonen gir en ekstra vanntett beskyttelse. Buksen er fôret for komfort med hurtigtørkende nettingfôr. Nederste delen på bena har et vannavvisende taftfôr som sørger for at vannet preller lettere av dersom det skulle komme inn i buksen.

   Øvrige detaljer:
   • HELLY TECH® Protection
   • Forseglede sømmer
   • Sømløs setekonstruksjon
   • Vannavvisende taftfôr nederst på bena
   • Mesh-fôret innside
   • Forsterket sete og knær
   • Artikulerte knær
   • Solide YKK®-glidelåser
   • Vekt: 240g

   Materiale:
   Yttermateriale i 100% polyamide
   Fôr i 100% polyester
   Annet fôr i 100% polyamide

   Materialegenskaper:
   • Vanntetthet: fra 10 000-20 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Performance
   • Vindtetthet: CFM 2-12 (svært vindtett, ideell for klatring)
   • Pusteevne: fra 10 000-20 000 g/m2/24t (svært gode pusteevner)

   Passform:
   God passform. Normal i størrelsen.

   Livvidde: 46 cm i størrelse 6 år
   Innside ben: 52,5 cm i størrelse 6 år

   Vaskeanvisning:
   Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger til tørk dersom jakken ikke tørketromles.

   For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

   Impregnering:
   Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

   For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

   Teknologi:
   HELLY TECH® Performance gir ekstra vanntett og vindtett beskyttelse under aktiviteter med høy ytelse i utfordrende, skiftende og uforutsigbare værsituasjoner. Vannsøyle fra 10 000 til 20 000 mm.

   HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
   Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

   • Vanntett, vindtett og pustende
   • 10 000<20 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Performance
   • Forseglede sømmer og sømløs setekonstruksjon
   • Forsterkede partier, formsydde knær og reflekselementer
   Generelt
   Artikkelnummer7040056190488
   Leverandørens artikkelnummer40404_980-9
   Størrelse9 ÅR
   FargeGRÅ
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.373 kg
   Høyde20 cm
   Lengde60 cm
   Bredde40 cm