• Vannavvisende, vindtett og pustende
 • 8 000 mm vannsøyle
 • Tapede sømmer og lettere fôret
 • Elastisk og justerbar linning og reflekselementer

Fløyen er en teknisk skalljakke fra Northpeak som takler godt det norske været. Denne fôrede jakken er vanntett med en vannsøyle opptil 8 000 mm og tapede sømmer og har god stretch for optimal bevegelsesfrihet. Ypperlig som en allværsjakke på fritiden til turjakke for bruk i skog og mark. Tilhørende jakke Northpeak kan kjøpes for et komplett sett.

Denne praktiske buksen er i en rett modell med god passform. Buksen er laget i et fleksibelt polyestermateriale og har tapede sømmer som sørger for optimal vannavstøtende effekt og en god stretch. Den er nettingfôret for god transport av fuktighet. Deler av fôringen er i nylon som gjør den enklere å ta av og på. Elastiske og justerbar linning for optimal passform. Elastiske mansjetter nederst på bena sørger for at buksen sitter godt over høyere sko og støvler. Logo med refleks for økt synlighet i mørket.

Det medfølger ekstra glidelåsdragere i rosa farge.

Øvrige detaljer:
• Tapede sømmer
• Nettingfôr med partier i nylon
• Elastisk og justerbar linning

Materiale:
Ytterstoff i 100% polyester
Vattering i 100% nylon + mesh

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: WP 8 000 mm
• Vindtett/vindavvisende: Vindtett
• Pusteevne: WVP 5 000 g/m2/24t

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Jakken vaskes separat og uten tøymykner. Må ikke bløtlegges. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger når den skal tørke.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Denne anorakken har en impregnering (DWR behandling = durable water resistant) når den er ny. Behandlingen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete, knær, skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

Generelt
Artikkelnummer7070052424959
Leverandørens artikkelnummer60900CP-14
Forpakningsmål
Bruttovekt0.4 kg
Høyde4 cm
Lengde45 cm
Bredde30 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Northpeak Fløyen teknisk skallbukse junior

Art nr: 7070052424959
  Størrelse
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.