Outlet
  • Vanntett og pustende med HELLY TECH® Protection
  • Isolert med syntetisk Excelloft LUX isolering
  • Vanntett fôr nederst på innsiden, reflekselementer
  • Fast hette og krage med hakebeskytter

Norddal fra Helly Hansen er den perfekte isolasjonsjakken til ethvert vintereventyr. Dette er en isolerende ytterjakke laget med HELLY TECH® Protection-teknologi som gjør den både vanntett og pustende. Excelloft LUX syntetisk isolering holder godt på varmen og bidrar til at kulden holdes utenfor. Holder barnet varmt, tørt og komfortabelt under enhver utendørsaktivitet.

Denne klassiske hverdagsjakken er et ypperlig valg når kulden setter inn. Kombinasjon av det vanntette og pustende HELLY TECH® Protection-materialet og den varmende EXCELLOFT LUX syntetiske isoleringen, er dette en jakke som sørger for god beskyttelse mot vær og vind. Det vanntette fôret nederst på innsiden sørger for at snø og regn som eventuelt skulle komme inn på innsiden av jakken ikke trekker gjennom stoffet. Nakke- og hakeområdet er fôret med mykt, børstet trikotstoff for å økt komfort. Med reflekterende detaljer sørger jakken for at barnet er godt synlig i mørket. Nederst på ermene er det lett elastiske mansjetter som sikrer at snø og regn ikke kommer inn. Dette gjør at jakken sitter godt ved håndleddet og over votter. Jakken har en delvis elastisk nederkant for å sikre at jakken sitter godt over hoftepartiet. Glidelåsen foran har en innvendig klaff som beskyttelser ekstra mot vind og nedbør. To store sidelommer.

HELLY TECH® Protection:
Det vanntette og pustende ytre laget mellom deg og vær og vind. Den unike membranen vil holde vannmolekyler ute, samtidig som den lar svettedamp passere gjennom – slik at du holder deg tørr fra utsiden og komfortabel på innsiden.

HELLY TECH® er et slitesterkt, værbestandig ytre lag, spesialdesignet for de tøffeste forhold. En kombinasjon av et DWR-behandlet ytre stoff, en svært pustende og vanntett membran, og ofte et svært pustende indre stoff, mesh eller fôr.

Øvrige detaljer:
• HELLY TECH® Performance
• Excelloft LUX syntetisk isolasjonsmateriale
• Vanntett fôr nederst på innsiden
• Fôret med trikotstoff i nakke- og hakeområde
• Reflekterende detaljer
• Elastiske mansjetter nederst på ermene
• YKK® glidelås i front med innvendig klaff

Materiale:
Yttermateriale i 100% polyamid
Innside i 100% polyamid
Isoleringsmateriale i 100% polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: 5 000 til 10 000 mm
• Vindtett: 13-30 CFM (pustende og vindbeskyttende, ideelt for turgåing)
• Pusteevne: 5 000 til til 10 000 g/m2/24t

Passform:
Normal i størrelsen.

Brystvidde: 23 cm i størrelse 6 år
Ermelengde fra nakke: 21,5 cm i størrelse 6 år

Vaskeanvisning:
Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Tørkes på vrangen. Kan tørkes i tørketrommel, men må da tromles med vaskeballer og til jakken er fullstendig tørr. Mørke farger vaskes separat. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng gjerne jakken opp på en kleshenger dersom den den skal lufttørkes.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Generelt
Artikkelnummer7040056880945
Leverandørens artikkelnummer40476_662-8
Forpakningsmål
Bruttovekt0.59 kg
Høyde30 cm
Lengde60 cm
Bredde40 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helly Hansen Norddal isolasjonsjakke barn

Art nr: 7040056880945
Farge
Størrelse