Kampanje
  • Varmeisolerende PrimaLoft® BLACK Eco
  • Vanntett og vindtett Helly Tech® Protection-skall
  • Forseglede sømmer og snøskjørt
  • Ypperlige justeringsmuligheter

Level er en funksjonell skijakke fra Helly Hansen som er utstyrt med alt barna trenger for å holde seg varme og tørre ute i snøen.

Varme barn har flere eventyr. Klassisk skijakke kombinerer vanntett, vindtett og pustende HELLY TECH® Performance-skall med PrimaLoft® Black Eco-isolasjon på innsiden. PFC-fri vannavstøtende og resirkulert isolasjon gir deg miljøvennlig varme uten volum. Den er utstyrt med detaljer til skidagen: justerbare ermer, kant- og pudderskjorte, avtakbar hette, refleks og lomme til skikort.

HELLY TECH® PERFORMANCE
e.dye®-løsning farget fôr
PrimaLoft® BLACK Eco
YKK® ZIPPER
Lomme til skikort på ermet
Justerbare mansjetter og nedre fald
HH®-logotrykk
Justerbar fald
Børstet trikot på innsiden av kragen
Halsbeskyttelse
Avtagbar hette
Behandlet med SVA (slitesterkt vannavstøtende middel)
100 % forseglet søm
Håndlommer med YKK® glidelås
Høysyn-detaljer på skyggen
Lomme til skikort
HH® trykt logo
Innvendig hengeløkke
Normal størrelse
Justerbar pudderskjorte
PFC-fri

Materiale:
Skall: 100 % polyamid
Foring: 100 % polyester
Isolering: 100 % resirkulert polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: fra 10 000 til 20 000 mm vannsøyle, Helly Tech® Protection
• Vindtetthet: CFM 2-12 (sterk vindbeskyttelse, egnet for fjellklatring)
• Pusteevne: fra 5 000 til 10 000 g/m2/24t

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Vaskes på finvaskprogram, maks 30 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Jakken kan gjerne tørketromles for å reaktivere den vannavvisende behandlingen. Ellers heng jakken opp på en kleshenger når den skal tørke.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

Teknologi:
HELLY TECH® Performance gir ekstra vanntett og vindtett beskyttelse under aktiviteter med høy ytelse i utfordrende, skiftende og uforutsigbare værsituasjoner. Vannsøyle fra 10 000 til 20 000 mm.

HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

Generelt
Artikkelnummer7040057932193
Leverandørens artikkelnummer41728
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helly Hansen Level skijakke junior

Art nr: 7040057932193
  • Inkludert i kampanje: Kampanje (Mon Jan 30 2023 - Sat Feb 11 2023)
Farge
Størrelse
Kjøp på nett:
På lager (1-5)
Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
Butikklager: