LEGO® DUPLO® 10913 Klosseboks

  Art nr: 5702016617740
  Gi barnet ditt en verden full av kreativ lek og utvikling med dette LEGO® DUPLO® startsettet for småbarn – det inkludere...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp


   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Gi barnet ditt en verden full av kreativ lek og utvikling med dette LEGO® DUPLO® startsettet for småbarn – det inkluderer en oppbevaringsboks som gjør det lett å rydde etterpå!

   Denne gøyale utviklende leken er full av klosser og deler som stimulerer små barn til å utforske praktisk kreativitet og fantasifull lek. Dette fantastisk inspirerende LEGO® DUPLO® startsettet for unge byggmestere inneholder velkjente objekter som stimulerer små hjerner, mens settets fargerike former innbyr til morsom fribyggelek. Pedagogisk leke for småbarn! Inne i den solide oppbevaringsboksen finner du en bil med hjul som snurrer, et tak, vindu, blomster, brød, figurer av DUPLO mennesker, tallklosser med 1, 2 og 3 i tillegg til en utvalg originalklosser i mange flotte farger. Foreldre og barn kan ha det moro sammen mens de setter sammen klossene og delene på uendelig mange fantasifulle måter. Samtidig kan foreldre få være vitne til hvordan den vesle byggmesteren deres når viktige utviklingsmilepæler. Flotte gaver for førskolebarn! Med DUPLO lekesett får blivende byggere muligheten til å uttrykke seg selv og leke fritt. Settene inneholder fargerike deler som er lette å holde for små barn, og som stimulerer fantasien deres. De er trygge, rene og enkle å ta med seg.

   • 65 deler
   • Alder: Fra 1½+
   Generelt
   Artikkelnummer5702016617740
   Leverandørens artikkelnummer10913
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.04 kg
   Høyde17.4 cm
   Lengde35 cm
   Bredde17.8 cm
   Lego
   Alder1,5+ år
   SerieLEGO® DUPLO®