LEGO® DUPLO® Creative Play 10965 Moro på badet: Dyretog som flyter

  Art nr: 5702017153599
  Legg til rette for utviklende lek i badekaret hver gang med disse tre søte, flytende dyrene. Denne leken er enkel å reng...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Legg til rette for utviklende lek i badekaret hver gang med disse tre søte, flytende dyrene. Denne leken er enkel å rengjøre og gir smårollingene uendelige lekemuligheter i badekaret.

   Ha det morsomt med dyr i badekaret med denne søte flodhesten, anden og isbjørnen. De tre dyrene sitter på hver sin fargede, avtakbare flytering. De kan bruke bøtten til å vaske dem, og skyen får det til å regne. Ringene kan åpnes for en enkel rengjøring. Det er derfor enkelt å holde denne allsidige, utviklende leken hygienisk, bad etter bad.

    

   LEGO® DUPLO® Min første Moro på badet: Dyretog som flyter (10965) er en utviklende badeleke som er enkel å rengjøre, og passer for barn fra 18 måneder og oppover. Flytende badeleke som er enkel å rengjøre Gjør det morsomt å bade for smårollingen med denne søte flodhesten, anden og isbjørnen. De tre dyrene sitter på hver sin fargede, avtakbare flytering. De kan bruke bøtten til å vaske dem, og skyen får det til å regne. Med avrundede kroker er det enkelt å feste og ta av ringene. Ved bruk av de avrundede krokene kan barna ta i bruk ringer fra Moro på badet: Rød panda som flyter 10964 og Moro på badet: Dyreøy som flyter 10966 (settene selges separat). Ringen kan åpnes for enkel rengjøring og hygiene, bad etter bad. Leken læring for småbarn LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og lar foreldre være med når barna deres når viktige utviklingsmilepæler.

   • 14 deler
   • Alder: Fra 1½+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017153599
   Leverandørens artikkelnummer10965
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.46 kg
   Høyde9.4 cm
   Lengde35.2 cm
   Bredde19.2 cm
   Lego
   Alder1,5+ år
   SerieLEGO® DUPLO®

   Nyttige tips