• 668 deler
  • Alder: Fra 6+

Gi barn actionfylt moro med lekesettet LEGO® City Politistasjon, som inneholder tre populære minifigurer fra LEGO City Adventures TV-serien.

Det er stille og rolig på politistasjonen i LEGO® City. Politisjef Wheeler og Allen har med politihunden på trening i hinderløypa, og i luftegården går en av fangene fram og tilbake. Så, plutselig – VROOM! Der kommer Daisy Kaboom i sin spesialbygde søppelbil. Fengselsveggen raser, og ut løper skurken. Du må få helikopteret i luften og ta opp jakten med politiets innsatskjøretøy!

Settet LEGO® City Politistasjon (60316) i tre etasjer er fullt av inspirerende detaljer, inkludert en fangecelle med fluktfunksjon, en luftegård for fanger og et hundetreningsområde. I tillegg får barn en politibil, et helikopter, en spesialbygd skurke-søppelbil og en veiplate de kan bruke for å koble settet til andre lekesett. Det er bare å stille opp settets fem minifigurer, inkludert de tre fra LEGO City Adventures TV-serien, så er leken i gang. Byggemoro for barn fra seks år og oppover LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City lekesett byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fly og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull frilek.

Generelt
Artikkelnummer5702017161914
Leverandørens artikkelnummer60316
Forpakningsmål
Bruttovekt1.368 kg
Høyde28.2 cm
Lengde54 cm
Bredde7.85 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Police 60316 Politistasjon

Art nr: 5702017161914
79900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.