LEGO® Star Wars™ 75328 Mandalorianerens hjelm

  Art nr: 5702017155548
  Utforsk kreativiteten med dette givende prosjektet for voksne, hvor du skal bygge en detaljert bygge- og utstillingsmode...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Utforsk kreativiteten med dette givende prosjektet for voksne, hvor du skal bygge en detaljert bygge- og utstillingsmodell av hjelmen til Mandalorianeren.

   Nå kan du hylle den legendariske dusørjegeren The Mandalorian. Fokuser for fullt, og bygg en elegant LEGO® Star Wars™ kopi av den ikoniske hjelmen hans. Bruk de sølvlakkerte LEGO elementene for å gjenskape beskar-materialets metalliske glans. Sett deretter sammen klosser i ulike nyanser av grått for å understreke hjelmens konturer. Når du er ferdig, kan du stille ut det imponerende resultatet på den tilhørende sokkelen med navneplate.

   Se her, alle fans av Star Wars: The Mandalorian: finn din kreative kraft, og konsentrer deg om å bygge denne samlermodellen av LEGO® Star Wars™ hjelmen til Mandalorianeren (75328). Beskar-rustningens metalliske glans gjenskapes ved hjelp av sølvlakkerte elementer, mens klosser i ulike grånyanser gjør det mulig å understreke hjelmens autentiske konturer. Suppler modellen med en klossebygd sokkel med navneplate, så får du et slående blikkfang til hjemmet eller jobben. Gleden ved å bygge Trinnvise instruksjoner gir deg en engasjerende byggeopplevelse. Og når du er klar for et nytt byggeoppdrag, kan du supplere samlingen din med de andre LEGO Star Wars hjelmene som kommer i mars 2022. En galakse full av kreativitet Det begynte for lenge siden i en galakse langt, langt borte. Nå fortsetter sagaen i ditt eget hjem med LEGO Star Wars sett designet spesielt for voksne. Utforsk samlingen, og finn gaveideer som passer perfekt til Star Wars fans og LEGO byggere.

   • 584 deler
   • Alder: Fra 18+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155548
   Leverandørens artikkelnummer75328
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.8 kg
   Høyde9.2 cm
   Lengde35.2 cm
   Bredde19.2 cm
   Lego
   Alder18+ år
   SerieLEGO® Star Wars™