LEGO® Super Mario 71396 Ekstrabanesettet Bowser Jr. med Clown Car

  Art nr: 5702017154084
  Barna kan også legge til en utfordring om å samle inn mynter i luften i LEGO® Super Mario™ startbanen med ekstrabanesett...
   Fra butikk:
   På lager (+50)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp


   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Barna kan også legge til en utfordring om å samle inn mynter i luften i LEGO® Super Mario™ startbanen med ekstrabanesettet Bowser Jr. med Clown Car.

   Fly høyt med dette morsomme LEGO® Super Mario™ ekstrabanesettet. Hjelp LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) med å bekjempe fienden Bob-omb. Så er det tid for å fly! Fly Bowser Jr. sin Clown Car opp i luften for å samle inn så mange mynter som mulig!

    

   Ta av for ekstra action med LEGO® Super Mario™ estrabanesettet Bowser Jr. med Clown Car (71396) for barn fra seks år og oppover. Settet inneholder en versjon av Bowser Jr. sin Clown Car bygget av klosser, i tillegg til en LEGO lekefigur av Bob-omb som barna kan legge til på startbanen sin. Plasser LEGO® Mario™ og/eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) i Bowser Jr. sin Clown Car og fly rundt for å samle inn digitale mynter. (Merk: Du trenger startbane 71360 eller 71387 for å kunne spille interaktivt). Digitalt forbedret bygging og lek Du finner byggeinstruksjoner for dette settet i den medfølgende LEGO Super Mario hjelpeappen. Appen er dessuten et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer, bygge- og lekeinspirasjon på forskjellige måter. Kreativ moro Samlerleke av LEGO Super Mario er flotte gaver til trend-bevisste barn. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene kan fans utvide, bygge om og tilpasse sine egne unike nivåer for timesvis med myntinnsamling.

   • 84 deler
   • Alder: Fra 6+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017154084
   Leverandørens artikkelnummer71396
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.1 kg
   Høyde4.8 cm
   Lengde15.8 cm
   Bredde14.2 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Super Mario