• 10 deler
  • Alder: Fra 2+

Overrask førskolebarn med disse søte elefant- og sjiraffungene og la dem utforske en tredimensjonal lekematte med jungelmotiv og utvikle viktige ferdigheter.

Lær førskolebarn om noen av Afrikas dyr med dette søte settet med en elefantunge og sjiraffunge. Settet inneholder også blomster og et tre som dyrefigurene kan forsyne seg av, samt en tredimensjonal lekematte med jungelmotiv på. Dyrefigurene er enkel å gripe for små barnehender, og denne allsidige safarileken styrker barns uttrykksevne og finmotoriske ferdigheter gjennom gøyal rollelek med jungelens søteste dyr.

Med settet LEGO® DUPLO® Ville dyr fra Afrika (10971) kan små dyrevenner oppleve en verden full av fantasifull lek og viktige utviklingsmessige milepæler. Passer fra to år og oppover. Dyr og habitat tilpasset smårollinger Lær førskolebarn om noen av Afrikas dyr med dette søte settet med en elefantunge og sjiraffunge. Settet inneholder også blomster og et tre som dyrefigurene kan forsyne seg av, samt en tredimensjonal, brettbar lekematte med jungelmotiv på. Dyrefigurene er enkel å gripe for små barnehender, og denne allsidige safarileken styrker barns uttrykksevne og finmotoriske ferdigheter gjennom gøyal rollelek med Afrikas søteste dyr. Leken læring for smårollinger Alle LEGO DUPLO sett er utviklet av eksperter og byr på morsomme historier, sterke farger, allsidige figurer og mange detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.

Generelt
Artikkelnummer5702017153674
Leverandørens artikkelnummer10971
Forpakningsmål
Bruttovekt0.245 kg
Høyde14.1 cm
Lengde19.1 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DUPLO® Town 10971 Ville dyr fra Afrika

Art nr: 5702017153674
  • Tilbud: 2 FOR 199,- (Sun Aug 28 2022 - Sat Oct 01 2022)
Nettlager:
På lager (+100)
Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.