LEGO® Super Mario 71398 Ekstrabanesettet Dorries strandfasade

  Art nr: 5702017155180
  Barna kan legge til et morsomt strandnivå der de jakter på 1, 2, 3-blokker og kaster skall i LEGO® Super Mario™ universe...
   Nettlager*:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Barna kan legge til et morsomt strandnivå der de jakter på 1, 2, 3-blokker og kaster skall i LEGO® Super Mario™ universet med Ekstrabanesettet Dorries strandfasade.

   Dra på stranden og samle inn mynter med Dorrie! Hopp på den vennlige figuren og start utforskningen. Kast det grønne skallet for å bekjempe Huckit-krabben, deretter leter du etter 1, 2, 3-blokker: ødelegg sandslottet, plask rundt i vannet i fontenen og skyv treet! Utfordre venner for å slå den beste poengsummen din, og bygg om for å lage et spennende nytt nivå.

   Legg til et fargerikt nivå i LEGO® Super Mario™ universet med Ekstrabanesettet Dorries strandfasade (71398) for barn fra seks år og oppover.
   Det inneholder en Dorrie LEGO figur, som LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) kan ri på. Det er en utskyter til å kaste skall på Huckit-krabbefiguren, i tillegg til et byggbart sandslott, vannfontene og et tre. Alle har kule funksjoner som spillerne må aktivere for å få tilgang til 1, 2, 3-blokker. (Merk: Du trenger startbane 71360 eller 71387 for å kunne spille interaktivt). Hjelpeapp Disse leke- og samlersettene er en perfekt gave til trend-bevisste barn, og passer bra for solospill eller gruppespill. Se LEGO Super Mario appen for byggeinstruksjoner, kreativ inspirasjon og mye mer. Uendelige muligheter Med modulær LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett, i tillegg til Power-Up-pakker, kan barn utvide, bygge om og lage unike nivåer for timesvis med myntinnsamling.

   • 229 deler
   • Alder: Fra 6+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155180
   Leverandørens artikkelnummer71398
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.3 kg
   Høyde6.4 cm
   Lengde26 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Super Mario