• 229 deler
 • Alder: Fra 6+

Barna kan legge til et morsomt strandnivå der de jakter på 1, 2, 3-blokker og kaster skall i LEGO® Super Mario™ universet med Ekstrabanesettet Dorries strandfasade.

Dra på stranden og samle inn mynter med Dorrie! Hopp på den vennlige figuren og start utforskningen. Kast det grønne skallet for å bekjempe Huckit-krabben, deretter leter du etter 1, 2, 3-blokker: ødelegg sandslottet, plask rundt i vannet i fontenen og skyv treet! Utfordre venner for å slå den beste poengsummen din, og bygg om for å lage et spennende nytt nivå.

Legg til et fargerikt nivå i LEGO® Super Mario™ universet med Ekstrabanesettet Dorries strandfasade (71398) for barn fra seks år og oppover.
Det inneholder en Dorrie LEGO figur, som LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) kan ri på. Det er en utskyter til å kaste skall på Huckit-krabbefiguren, i tillegg til et byggbart sandslott, vannfontene og et tre. Alle har kule funksjoner som spillerne må aktivere for å få tilgang til 1, 2, 3-blokker. (Merk: Du trenger startbane 71360 eller 71387 for å kunne spille interaktivt). Hjelpeapp Disse leke- og samlersettene er en perfekt gave til trend-bevisste barn, og passer bra for solospill eller gruppespill. Se LEGO Super Mario appen for byggeinstruksjoner, kreativ inspirasjon og mye mer. Uendelige muligheter Med modulær LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett, i tillegg til Power-Up-pakker, kan barn utvide, bygge om og lage unike nivåer for timesvis med myntinnsamling.

Generelt
Artikkelnummer5702017155180
Leverandørens artikkelnummer71398
Forpakningsmål
Bruttovekt0.295 kg
Høyde19.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Super Mario 71398 Ekstrabanesettet Dorries strandfasade

Art nr: 5702017155180
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.