LEGO® DOTS 41943 Gamer – armbånd med charms

  Art nr: 5702017156118
  Stimuler kreativiteten til barn som liker hobbysett, med et unikt gamer-sett med et bøyelig armbånd, fargeglade fliser o...
  Andre butikker:
  På lager (+100)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Stimuler kreativiteten til barn som liker hobbysett, med et unikt gamer-sett med et bøyelig armbånd, fargeglade fliser og kule charms.

  Gå til neste nivå med settet Gamer – armbånd med charms! Legg LEGO® DOTS armbåndet på et flatt underlag, og klikk på de fargeglade flisene. Plasser de neonfargede gamer-flisene i kreative mønstre som passer til personlighet din. Fullfør mønsteret med et kul charm, og ta på deg armbåndet for å vise hele verden at du er en ekte gamer! Klar for forandring? Lag nye mønstre når du vil! #dotyourworld

   

  Er barna dine interessert i gaming eller hobbysett? Med det kule settet LEGO® DOTS Gamer – armbånd med charms (41943) får de begge deler!
  Dette kreative settet er laget for barn fra seks år og oppover og inkluderer et justerbart og bøyelig, svart armbånd som passer alle håndledd, 36 fargerike fliser som inkluderer spesielle gamer-dekorerte fliser og nye charm-ringer og lyn-charms lansert i januar 2022. Designprosessen er enkel og intuitiv, slik at barn kan designe sine egne armbånd og tilpasse dem etter antrekk eller humør. Lek som du vil Med DOTS sett får barn gøyal LEGO lek og kan være kreative mens de lager og dekorerer alle de ulike settene. Siden magien ligger i barnas egen fantasi, er alt mulig med dette retroinspirerte gamer-armbåndet – og alle de andre DOTS settene (selges separat). DOTS sett er flotte som overraskelsesgave, eller som gøyal bursdagsgave til kreative barn.

  • 37 deler
  • Alder: Fra 6+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017156118
  Leverandørens artikkelnummer41943
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.02 kg
  Høyde4 cm
  Lengde24.5 cm
  Bredde10 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® Dots