LEGO® Minecraft™ 21178 Revehiet

  Art nr: 5702017155791
  Minecraft®-spillere kan bruke ferdighetene sine til å bygge det store revehiet og iscenesette utallige spennende eventyr...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Minecraft®-spillere kan bruke ferdighetene sine til å bygge det store revehiet og iscenesette utallige spennende eventyr både innvendig og utenfor med favorittfigurer fra Minecraft.

   Bruk Minecraft®-ferdighetene dine til å bygge et digert revehi. Hiet er åpent i bakkant og har et tak som kan løftes av, og det gjør det lett å møblere og leke innvendig. Utenfor finner du en revunge, en voksen rev og en fjellrev du kan mate med søte bær før de skal sove. Etterpå kan du fiske litt, men du må være forsiktig! En druknet er nemlig på vei rett mot deg! Forsvar deg mot zombien med sverdet ditt.

   LEGO® Minecraft® Revehiet (21178) inneholder flere kule figurer, autentisk tilbehør og mange lekemuligheter. Settet er perfekt som gave til barn fra åtte år og oppover. En hektisk dag i revehiet Barn kan bruke Minecraft-ferdighetene sine til å bygge et hus som er formet som en sovende rev. Hiet er åpent i bakkant og har et tak som kan tas av, noe som gjør det lett for barn å møblere og leke innvendig. Utenfor finner de en revunge, en voksen rev og en fjellrev som de kan mate med søte bær før de skal sove. En av spillets populære figurer, en druknet zombie, dukker opp for å spre kaos og redsel, og barna må forsvare seg med sverdet sitt før de kan bytte ut sverdet med en fiskestang og prøve fiskelykken.

   • 193 deler
   • Alder: Fra 8+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155791
   Leverandørens artikkelnummer21178
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.4 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Minecraft™