LEGO® Super Mario 71406 Ekstrabanesettet Yoshis gavehus

  Art nr: 5702017155265
  Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med det gøyale ekstrabanesettet Yoshis gavehus, som inneholder en belø...
  Andre butikker:
  På lager (+20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med det gøyale ekstrabanesettet Yoshis gavehus, som inneholder en belønningskarusell som gjør frukten enda bedre.

  Velkommen til Yoshis gavehus Hils på Yoshi, og se om det har kommet brev i postkassen. Slapp av foran peisen, og ta deg en blund i Yoshis seng. Plukk den røde og den grønne frukten. For å gjøre frukten ekstra god (og få bonusmynter) kan du snurre belønningskarusellen til de forvandles til gull. Spis fruktene selv, eller del dem med en venn ved hjelp av gaveesken. Men pass deg for muldvarpen Monty!

  Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ verdenen sin med enda en gøyal bane – Ekstrabanesettet Yoshis gavehus (71406), som inneholder Yoshi og muldvarpen Monty. Spillere kan utforske banen og tjene digitale mynter med sine interaktive LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ figurer (følger ikke med). Hils på Yoshi i døra, ta deg en blund i Yoshis seng, plukk frukt, snurr belønningskarusellen for å forvandle frukten til gull og bruk gaveesken for å dele dem med en annen interaktiv figur. Du kan også gi frukten til en snill figur, for eksempel Yoshi. (Obs: Du må ha startbane 71360, 71387 eller 71403 for å kunne spille interaktivt.) Digitale byggeinstruksjoner Dette samler- og lekesettet er supert som gave til trendsettende barn fra seks år, og passer like godt til sololek som til sosial lek. Last ned LEGO Super Mario appen for å få byggeinstruksjoner og annet gøyalt innhold. Gå opp et nivå Med LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett kan barn utvide, bygge om og skape unike baner som byr på timevis med myntsamlerlek.

  • 246 deler
  • Alder: Fra 6+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017155265
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.3 kg
  Høyde6.2 cm
  Lengde26 cm
  Bredde19 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® Super Mario