LEGO® Super Mario™ 71403 Startbanen På eventyr med Peach

  Art nr: 5702017155234
  La barn oppleve det gøyale LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Peach, som inneholder en interakti...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   La barn oppleve det gøyale LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Peach, som inneholder en interaktiv LEGO® Peach™ figur.

   Bli med LEGO® Peach™! Gi prinsessen en rød frukt for å se hvordan hun reagerer. Test ut husken, eller lag en fruktgave for å gi den til en annen figur. Kast Lava Bubble for å vippe Lemmy ned fra tårnet. Hopp på den flygende spørsmålstegnklossen, og si «hei» til Yellow Toad på vei mot målstangen! Koble LEGO Peach sammen med en venns LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ figur for å tjene bonusmynter sammen!

   La barn oppleve det interaktive LEGO® Super Mario™ universet med Startbanen På eventyr med Peach (71403). Settet inneholder en LEGO Peach™ figur som gir umiddelbar og uttrykksfull respons via en LCD-skjerm og høyttaler. LEGO Peach kan kobles til LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene følger ikke med) via Bluetooth så man kan få bonusmynter ved å samarbeide. Fruktig lek Ha det gøy med å lage gaveutfordringer og kaste Lava Bubble for å vippe Lemmy ned fra tårnet. Få digitale mynter ved å hjelpe LEGO Peach på husken og ved å samhandle med Yellow Toad. Den flyvende spørsmålstegnklossen gir deg også belønninger. Den røde frukten i settet kan «spises» av LEGO Peach, noe som gjør henne glad og gir deg ekstra mynter. Frukten kan også gis i gave til Yellow Toad eller en annen interaktiv figur (følger ikke med). LEGO Super Mario appen inkluderer byggeinstruksjoner. Grenseløs kreativitet Med LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett kan barn samle på, utvide, bygge om og skape unike baner.

   • 354 deler
   • Alder: Fra 6+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155234
   Leverandørens artikkelnummer71403
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.48 kg
   Høyde8.8 cm
   Lengde29.8 cm
   Bredde26.6 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Super Mario