PAW Patrol The Mighty Movie Pup Squad Paw Patruljebil

  Art nr: 778988467213
  Gjør deg klar til å rase til ditt neste store redningsoppdrag med Pup Squad Patroller og en samleobjekt, Mighty Pups Cha...
   Andre butikker:
   På lager (1-5)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Gjør deg klar til å rase til ditt neste store redningsoppdrag med Pup Squad Patroller og en samleobjekt, Mighty Pups Chase, Pup Squad Racer akkurat som du ser i PAW Patrol: The Mighty Movie!

   Dette kjøretøyet er 25.5 x 30.3 x 11.5 cm og har en spennende transformasjon fra en PAW Patroller-lekebil til et fantastisk mobilt kommandosenter, komplett med utskytningsrampe og leketøyslagringsplass, for flere Pup Squad-racerbiler (selges hver for seg)! NB Ingen batterier nødvendig.

   Vipp førerhustaket fremover for å plassere Chase-racerbilen i førersetet, før du skyver patruljebilen fremover på seks hjul. Så, når det er tid for en høyhastighets redning, fjern Chase fra førerhuset, lukk taket, sett Chase på toppen av førerhuset for å aktivere transformasjonen, som åpner tilhengertaket for å gjøre det om til en utskytningsrampe, og senker sideveggene for å avsløre et oppstillingsområde og ekstra lagringsplass for kjøretøy!
   Når leken er over, brett rampen og hev veggene for å gå tilbake til lastebilmodus, slik at du kan pakke lekebilen din i patruljebilen , og deretter ta dem med deg hvor som helst, for spennende action på farten!

   Med PAW Patrol-leker kan et barn utforske sin fantasi og utvikle sine motoriske ferdigheter ved å late som lek mens de gjenopplever favorittscenene sine fra filmen! For enda mer morsomme og spennende PAW Patrol-serieinspirerte oppdrag, utvide PAW Patrol-verdenen din ved å samle alle Pup Squad Racers og alle PAW Patrol-filmlekene, som det fantastiske Aircraft Carrier HQ og spesialutgaven PAW Patrol-leker for jenter og gutter, som Mighty Pups, Aqua Pups og Big Truck Pups lekefigurer og lekesett (alle selges separat)!

   Nyt endeløse PAWsome-eventyr med favorittheltevalpene dine med PAW Patrol: The Mighty Movie, Pup Squad Patroller!

   PAW PATROL KJØRETØY:
   The Pup Squad Patroller og Chase Racer er ekte PAW Patrol: The Mighty Movie-design og stil, så disse lekebilene ser akkurat ut som Mighty Pup-bilene i filmen!

   PATRULJEBIL, RAMPE OG KOMMANDOSENTER:
   Med en spennende transformasjon! Plasser Chase på førerhusets tak for å koble inn den bakre rampen og veggene for ekstra oppbevaring av kjøretøyet, før du sender racerbilen din nedover lanseringsrampen!

   AUTENTISK MIGHTY PUPS LEKE:
   Det er en verden av PAW Patrol Mighty Pups-leker å samle på, som Pup Squad Racers, de supersøte Pup Squad-figurene og Pup Squad PAW Patroller (hver selges separat)!

   SAMLE ALLE:
   Utvid samlingen din av PAW Patrol-leker for jenter og gutter med lekebiler, actionfigurer, støpte biler, dinosaurleker, kosedyr, brettspill, puslespill og mer!
   Inkluderer: 1 Pup Squad Patroller, 1 Pup Squad Racer

   Ingen batterier nødvendig

   • 25.5 x 30.3 x 11.5 cm patruljebil/mobilt kommandosenter
   • Passer for barn fra 3 år
   Generelt
   Artikkelnummer778988467213
   Leverandørens artikkelnummer6067085
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.6 kg
   Høyde19.4 cm
   Lengde29.8 cm
   Bredde11.6 cm