Bringebærmuffins med kokos og hvit sjokolade

Ca 15 stk
45 min
Gluten
Vegetar

 

Ingredienser:

  • 50 g tørket kokos
  • 1 ss smør
  • 200 g romtemperert smør
  • 175 g sukker
  • 275 hvetemel
  • 2 egg
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2.5 dl melk
  • 100 g frosne bringebær
  • 100 g hvit sjokolade

 

Slik gjør du:  

  1. Forvarm ovnen til 175 grader. Legg papirformer i et muffinsbrett og sett til side.
  2. Smelt 1 ss smør i en panne og ha i kokos. Stek til kokosen er godt gylden.
  3. Forvarm ovnen til 175 grader over/undervarme.
  4. Visp smør og sukker hvitt og luftig i en kjøkkenmaskin med k-visp.
  5. Tilsett ett egg av gangen og visp litt mellom hvert egg.
  6. Bland sammen de tørre ingrediensene og ha dem i smørblandingen sammen med melk. Visp alt kjapt sammen.
  7. Rør inn frosne bringebær og hakket hvit sjokolade.
  8. Fordel i muffinsformer og strø litt smørstekt kokos over.
  9. Stek i ca 20 min
  10. Avkjøl før du tar dem ut av formen.


28.01.2021 09.49.00