Svinekoteletter med potetbåter, bernaisesaus og grønne bønner
Svinekoteletter med potetbåter, bearnaisesaus og grønne bønner er en enkel og smakfull middag som passer perfekt til hverdagen. Den er rask å lage, og vil garantert falle i smak hos både store og små!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 4 Gilde svinekoteletter
- 600 g poteter, i båter
- 200 g aspargesbønner (ferske eller frosne)
- 2 ss olivenolje
- 1 pose TORO bearnaisesaus
- 2 ss olivenolje
- 1 ss eplesidereddik
- 1 ts Dijon-sennep
- 1 ts honning
- 1 pose Middelhavsalat
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C. Legg potetbåtene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen i 25–30 min, til potetene gylne.
- Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 3–4 min, eller til de er møre, men fortsatt sprø.
- Krydre svinekotelettene med salt og pepper. Stek dem i en varm panne med litt olje i 3–4 min på hver side, til de er gjennomstekte.
- Lag bearnaisesausen etter anvisning på pakken.
- Lag sennepsvinaigretten ved å piske sammen olivenolje, eplesidereddik, Dijon-sennep, honning, salt og pepper. Vend den grønne salaten forsiktig inn i dressingen like før servering.
- Server svinekotelettene med potetbåter, ovnsbakte grønnsaker, aspargesbønner, bearnaisesaus og grønn salat.
Du kan tilsette nøtter eller frø i salaten for ekstra krønsj!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!