• Lette fritidssko med pustende overdel i mesh
 • Gir god støtte og demping
 • Lett og slitesterk gummisåle
 • Perfekt til lek og aktiviteter

Lux fritidssko fra Friends er trendy og lette fritidssko. Med en pustende overdel i tekstil og dempende gummisåle er dette komfortable sko som egner seg godt til lek og aktivitet

Fritidsskoene har en overdel i mesh som puster godt en komfortabel innside fremstilt i lycra-materiale. Sålen er laget i et lett, men slitesterk gummi som sørger for en god støtte og demping. Skoene lukkes med snøring som gir mulighet for å justere passformen noe for optimal støtte og komfort. Dette er et par allsidige sko som passer perfekt til vårens og sommerens aktiviteter utendørs. Kombiner gjerne skoene med joggebukser og overdeler fra Friends.

Produktspesfikasjoner:
Overdel: Mesh
Mellomsåle: Phylon
Yttersåle: Phylon
Passform: Normal
Lukking: Snøring

Vedlikehold og impregnering:
Skoene bør ikke vaskes i vaskemaskin, da dette kan medføre at skoene går opp i limingen. Det kan være lurt å impregnere skoene før du tar de i bruk første gangen slik at skoene blir mer motstandsdyktig mot vann og skitt, og dermed enklere å rense dersom de skulle bli skitne. Tørk heller av skitt og smuss med en fuktig klut.

Generelt
Artikkelnummer7025180696488
Leverandørens artikkelnummer2101OD596B
Forpakningsmål
Bruttovekt0.3 kg
Høyde9 cm
Lengde24.4 cm
Bredde16.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Friends Lux fritidssko barn

Art nr: 7025180696488
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  Lav lagerbeholdning
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.