Kampanje
  • Vanntett, vindtett og pustende overdel i nylon
  • Triple-Tex membran og varmt fôret
  • Slitesterk yttersåle som gir et godt grep
  • Forsterket hæl- og tåparti og refleksdetaljer

Snowfall er en mellomhøy, lett og varm vinterstøvel fra Friends. Disse vanntette og komfortable støvlene har en overdel i nylon med forsterket tå- og hælparti og doble borrelåsjusteringer, Tripletex membran og en fleecefôret innside. Disse vinterstøvlene passer perfekt til utendørs aktiviteter på kalde og våte dager og vil holde barnets føtter både varme og tørre. Nytt for denne sesongen er at nå kommer støvlene i en blå og rosa farge!

Disse mellomhøye støvlene har et funksjonelt design med en slitesterk overdel i nylon som er forsterket ved tærne og hælen. Dette gjør at de mest utsatte områdene beskyttes godt mot slitasje. Den vanntette, vindtette og pustende Tripletex membranen sørger for at skoene tåler både regn, snø og kulde, og er med på holde barnets føtter tørre under utendørs lek og aktiviteter. Innsiden er varmt fôret med fleece og gir god isolering og ekstra komfort.

De doble borrelåsjusteringene sikrer at skoene sitter godt på og med hemper både bak og foran er de enkle å ta av og på. Perfekt for barn i farta! Godt synlige refleksdetaljene i front, på hæl og på siden gir trygghet og sikrer at barnet synes godt i mørke omgivelser.

Støvlene har en utagbar innersåle i resirkulert materiale. Dersom skoene skulle bli gjennomvåte kan denne enkelt tas ut slik at skoene tørker fortere.

Yttersålen er i laget i slitesterkt TPR-materiale. Det gode mønsteret under gir et godt grep på vinterunderlaget, i tillegg til at føttene holdes mer stabile på glatte underlag. Den har også en isolerende effekt mot kaldt underlag, noe som gir en ytterligere komfort for barnet.

Spesifikasjoner:
Overdel: Nylonmesh
Membran: Tripletex
Innersåle: Uttagbar
Yttersåle TPR, gummi.
Passform: Normal
Modell: Mellomhøy
Lukking: Borrelås.
Refleks: Ja
Vanntett: Ja
Fôr: Syntet

Impregnering og vedlikehold:
Blir skoen skitne kan de tørkes av med en fuktig klut eller børste. Bruk gjerne sprayimpregnering for å bevare overdelen og skoens egenskaper. Skulle skoene bli gjennomvåte anbefales det at disse lufttørkes og ikke tørkes på underlag med varmekabler. Dette kan føre til at materialet tørker for fort og sprekker opp.

Miljø og bærekraft:
Innersålen er laget av resirkulert materiale.

Generelt
Artikkelnummer7025180700819
Leverandørens artikkelnummer2002SB902-1L
Forpakningsmål
Bruttovekt0.8 kg
Høyde10 cm
Lengde28.5 cm
Bredde28 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Friends Snowfall vinterstøvler barn

Art nr: 7025180700819
Farge
Størrelse
Nettlager:
På lager (+20)
Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.