Viking Cascade Mid III GTX fritidssko barn

  Markevarelogo VIKING
  Art nr: 7054977931884
  Cascade Mid III GTX er en slitesterk fritidssko designet for å gi holdbarhet, stabilitet og en vanntett komfort. Med Gor...

  Valgt farge: Rosa

  GRØNN
  MARINEBLÅ
  PLOMME
  ROSA
  SVART

  Valgt størrelse: 34

  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  32
  33
  34
  35
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Cascade Mid III GTX er en slitesterk fritidssko designet for å gi holdbarhet, stabilitet og en vanntett komfort. Med Gore-Tex® membran, funksjonelle egenskaper og praktiske detaljer, leverer de det som kreves av en sko til aktive barn i all slags vær. Modellen er basert på en av Vikings bestselgende modeller, og er perfekte til sesongovergangene når været er mest ustabilt.

   Cascade Mid III GTX er laget med utgangspunkt i at kvalitet kommer først og har et tøft joggesko-inspirert design.

   Overdelen er fremstilt i et slitesterkt materiale som gir ekstra styrke og stabilitet. Den vanntette og pustende Gore-Tex® membranen sørger for at barnets føtter holder seg både tørre og komfortable, spesielt på regnværsdager. Det tøffe overflatematerialet er laget for å tåle mye. Forsterket parti på tå og hæl sørger for ekstra beskyttelse på de områdene som er mest utsatt for slitasje. Solide overlegg gir ekstra stabilitet til barn i farta. Skoene har dobbel borrelåsjustering som gjør de enkle å ta av og på.

   Skoene har en mellomsåle i EVA som gir god demping på aktive dager. Innersålen er utagbar slik at det er lettere å tørke skoene om de skulle bli våte. Yttersålen er laget av naturgummi og har et kraftig mønster som gjør det trygt å bevege seg på alle typer underlag.

   Produktspesifikasjoner:
   Overdel: Syntetisk materiale
   Innersåle: Polyester
   Mellomsåle: EVA
   Yttersåle: Naturgummi
   Membran: Gore-Tex® Extended Comfort
   Passform: Normal
   Modell: Mellomhøy
   Lukking: Dobbel borrelås
   Refleks: Nei
   Vanntett: Ja

   Vedlikehold:
   Skoene kan vaskes på 30 grader i vaskemaskin uten skyllemiddel. Spray gjerne skoene med sprayimpregnering før bruk. Dette gjør at materialet i skoen frastøter vann bedre. Dette fordi dersom vannet skulle komme gjennom skoen og inn til membranen, vil skoene bli tunge og vanskeligere å tørke.

   Rens alltid skoene før du bruker sprayimpregnering. For optimal vanntett beskyttelse må skoene impregneres på nytt etter hver vask.

   Miljø og bærekraft:
   Membranen Gore-Tex® Extended Comfort er utviklet etter Oeko-Tex® 100 standard og er Bluesign® sertifisert.

   Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

   Bluesign®-systemet skal sikre høyeste nivå av trygghet for forbrukere. Dette betyr minimal påvirkning på mennesker og miljø og en ansvarlig bruk av ressurser. Når du som forbruker velger et bluesign® sertifisert materiale skal du være trygg på at det oppfyller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet. Den tar også sikte på å fjerne stoffer som er potensielt farlig for helse eller miljø fra hele tekstilproduksjonskjeden. I tillegg til at stoffet i seg selv er fritt for skadelige kjemikalier i henhold til Restricted Substance List (RSL), er også utslipp til vann, jord og luft minimert, forbruk av ressurser som vann og strøm er redusert, samt forholdene på fabrikkene er godkjent i henhold til helse og sikkerhet.

   • Solid overdel som gir ekstra styrke og stabilitet.
   • Vanntett og pustende Gore-Tex® membran
   • Mellomsåle i EVA gir god demping
   • Yttersåle med kraftige knaster gir et godt grep
   Generelt
   Artikkelnummer7054977931884
   Leverandørens artikkelnummer3-53005-94-34
   Størrelse34
   FargeROSA
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.72 kg
   Høyde10.2 cm
   Lengde28.4 cm
   Bredde20.8 cm