HOKA Speedgoat 5 terrengsko dame

  Art nr: 195719207977
  Speedgoat 5 er en oppdatert utgave av HOKA's bestselgende terrengsko som gir et helt utrolig godt grep og knallgod dempi...

  Valgt størrelse: 37 1/3

  36
  36 2/3
  37 1/3
  38 2/3
  38
  +6
   Andre butikker:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Speedgoat 5 er en oppdatert utgave av HOKA's bestselgende terrengsko som gir et helt utrolig godt grep og knallgod demping! Kort oppsummert har denne utgaven fått en ganske real makeover med ny overdel, økt dempevolum, et bedre grep og en lavere vekt. Denne toppmodellen passer perfekt for deg som ønsker en mer smidig sko med et uovertruffent grep, suveren komfort og god demping i terrenget.

   Denne arbeidshesten av en terrengsko er HOKA sin toppmodell for terrengløping. Speedgoat 5 passer like godt til rolige kilometer som til turer med høyt tempo, og er et helt perfekt alternativ for deg som ønsker skog, fjell og mark som underlag på turene dine.

   Terrengskoene har en helt ny og lettere mellomsåle med et høyere dempevolum enn tidligere utgaver. Denne er utviklet med et kompresjonsstøpt skum som gir mer spenst, og som føles mykere og mer livlig i terrenget. Med Late stage Meta-Rocker teknologi har skoene vippepunktet nærmere tærne som er med på å gi en optimal balanse mellom stabilitet og demping på ujevnt underlag. Til tross for de nye endringene vil mellomsålen fortsatt oppleves som en bred og stabil plattform som gir deg ekstra trygghet på ujevnt underlag. Den støpte innersålen er laget med EVA-skum som gir ytterligere demping til hvert steg.

   Vibram® Megagrip yttersålen i slitesterk gummi, er konstruert med en kombinasjon av 5 mm dype knaster og små tagger ytterst. Dette gir en bedre friksjon når underlaget er mykt, fuktig og uforutsigbart.

   Speedgoat 5 er designet med en ny og forbedret overdel som er fremstilt av 100% veganske materialer. Den konstruerte overdelen er i resirkulert, dobbel jaqaurd mesh som gir et godt fothold, mye komfort og god ventilering. Skoene er forsterket med gummi rundt tåboksen for ekstra slitestyrke. Hælpartiet har en innovativ og anatomisk utformet akilles-konstruksjon som gir maks støtte og komfort. Den forlengede hælkappen sørger for at hælsenen får god arbeidsro på lenger turer og gjør at det er lettere å komme ned i selve skoen. Hælkragen er i tillegg ytterligere forsterket. Tungen er forbedret og gjør at lissene føles mindre inntrengende når du strammer til.

   Når det kommer til distanser, så er terrengskoene svært allsidige. De vil kunne være like gode til korte turer i marka, til lenger løpedistanser som maraton i mer krevende terreng. De passer like godt til deg som ønsker en lett tursko som puster godt og gir et suverent grep, som en solid vinterløpesko.

   Vær oppmerksom på at Speedgoat 5 ikke er tiltenk løp og turer på asfalt da dette vil kunne slite ytterligere på skoene. Den fungerer best på sti, mark og på fjellet.

   Produktspesifikasjoner:
   Overdel: Mesh
   Yttersåle: Vibram® Megagrip
   Mellomsåle: Kompresjonsstøpt skum
   Innersåle: EVA
   Støtte: Nøytral
   Demping: Balansert
   Hældropp: 4 mm
   Underlag: Terreng
   Aktivitet: Friluftsliv, løping
   Vanntett: Nei
   Lukking: Snøring
   Vekt: 291g

   Vedlikehold:
   Skoene må ikke vaskes i vaskemaskin, da dette kan medføre at limingen går i oppløsning. Impregner heller skoene med vannavstøtende impregnering beregnet for syntetiske materialer slik at skitt og smuss ikke fester seg like lett. Tørk av skitt, flekker og smuss med en fuktig klut.

   Miljø og bærekraft:
   Disse skoene er designet med en overdel som er fremstilt av 100% veganske materialer.

   • Konstruert overdel i dobbel mesh som puster godt
   • Vibram® Megagrip yttersåle med 5 mm knaster og små tagger
   • Spenstig skum og økt dempevolum i mellomsålen
   • Gir et fantastisk grep og god demping
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer195719207977
   Leverandørens artikkelnummer1123158-CSGG
   Størrelse37 1/3
   FargeTURKIS/GRØNN
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.64 kg
   Høyde11.6 cm
   Lengde27.8 cm
   Bredde21.8 cm