Birkenstock Arizona SFB smal sandaler unisex

  Art nr: 4013871203353
  Arizona-modellen fra Birkenstock er en ekte klassiker, brukt av kvinner og menn i generasjoner. Dette er en tidløs og sv...

  Valgt størrelse: 39

  39
   Fra butikk:
   På lager (1-5)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Arizona-modellen fra Birkenstock er en ekte klassiker, brukt av kvinner og menn i generasjoner. Dette er en tidløs og svært komfortabel sandal som gir optimal støtte og demping. Denne modellen har en smal passform og en ekstra myk fotseng for en enda mykere komfort. Sandalene er perfekte til både jobb og fritid, og egner seg godt til bruk over lenger tid.

   Sandalene har en overdel med justerbare stropper i Birko-Flor®. Dette er et slitesterkt og hudvennlig materiale i imitert skinn. Stroppene har myk bakside for å unngå at de gnisser mot huden. Festes og justeres enkelt med de ikoniske metallspennene for å sikre en optimal passform.

   Med mellomsåle i naturkork og yttersåle i EVA gir sandalene god demping og støtte til rygg og fot. Den anatomisk formet fotsengen bidrar til at kroppsvekten fordeles jevnt, og press på hæl og tåballer reduseres. På denne modellen har fotsengen en integrert skumpute i lateks som gir et komfortabelt steg allerede ved første gangs bruk. Noen føtter må likevel ha litt tid til å venne seg til fotsengen. Les mer om dette lenger nede under "passform".

   Innersålen i skinn er skånsom mot huden under føttene og justerer seg naturlig etter konturene. Overflaten har åpne porer og er svært pustende som igjen gir et komfortabelt klima for føttene.

   Kombinasjonen av innersåle i skinn og mellomsåle i naturkork skaper et godt mikroklima for føttene under fysisk aktivitet. Dette gjør at sandalene egner seg godt til bruk over lenger tid.

   Materiale:
   Overdel: Birko-Flor®
   Innersåle: Skinn
   Fotsåle: Naturkork
   Yttersåle: EVA

   Passform:
   Smal passform.

   Noen føtter må ha noe tid til å venne seg til den anatomisk formede fotsengen. Dersom dette er tilfellet, kan det være lurt bruke skoene i en times tid om dagen i den første perioden. Så fort sandalene føles komfortable å gå med, kan de brukes som normalt.

   Vedlikehold:
   Tørk av skitt og smuss med en fuktig klut.

   • Gir optimal støtte og demping
   • Justerbar overdel i slitesterk Birko-Flor®
   • Mykere fotseng med integrert skumpute
   • Dempende yttersåle i EVA
   Generelt
   Artikkelnummer4013871203353
   Leverandørens artikkelnummer551253
   Størrelse39
   FargeSVART
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.66 kg
   Høyde11 cm
   Lengde31 cm
   Bredde15 cm