Merrell Alverstone 2 Mid GTX tursko dame

  Art nr: 195018913449
  En oppdatert utgave av den klassiske Alverstone-modellen med vanntett GORE-TEX® membran fra Merrell. Konstruert med en f...

  Valgt størrelse: 37,5

  36
  37
  37,5
  38
  38,5
  +5
   Andre butikker:
   På lager (1-5)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   En oppdatert utgave av den klassiske Alverstone-modellen med vanntett GORE-TEX® membran fra Merrell. Konstruert med en forbedret, mellomhøy overdel i semsket skinn og mesh og et forsterket tåparti, gir de deg en tørr og komfortabel turopplevelse uansett vær. M Select™ Grip yttersålen sørger for et godt grep uansett vått eller tørt underlag og Merrell Air Cushion i kombinasjon med EVA-mellomsåle og -innersåle, gir god demping, støtte og stabilitet for mer utfordrende og ujevne underlag. Med disse vanntette turskoene holder du deg trygt på stien.

   Alverstone 2 gir deg den funksjonaliteten en god tursko bør ha. Med en slitesterk og solid, mellomhøy overdel i ventilerende mesh med forsterkninger i semsket skinn gir de ekstra støtte til foten. Overdelen er behandlet med Cleansport NXT™ for å forhindre vond lukt. Snørejusteringen gjør det enkelt å justere skoene for en optimal passform. Tåkappen er forsterket med gummi for å beskytte bedre mot slitasje og friksjon fra stein, grus og røtter. Tungen er sydd fast under snørehempene for å forhindre at stein, grus og annet smuss fra stien kommer inn i skoen. Støpt nylonbueskaft gir god støtte til akilles. Innsiden er fôret med pustende mesh i 100% resirkulert materiale for ekstra komfort. Fotsengen er dekket med et behagelig materiale i 100% resirkulert mesh.

   Skoene har et hældropp på 13 mm. For å gi optimal og god demping har skoene Merrell Air Cushion i hælpartiet, i tillegg til å ha en lett mellomsåle i EVA, samt utagbar innersåle i 50% resirkulert EVA-skum. Dette gir deg en optimal støtdemping, stabilitet og komfort på stier med ujevnt underlag.

   M Select™ GRIP yttersålen er laget med 15% resirkulert gummi, og har 4 mm dype knaster som gir god trekkraft og et godt grep på både vått og tørt underlag. Dette gjør at du trygt kan bevege deg akkurat der du ønsker.

   Spesifikasjoner:
   Overdel: Semsket skinn, resirkulert mesh
   Membran: GORE-TEX®
   Innersåle: EVA
   Mellomsåle: EVA, Merrell Air Cushion
   Yttersåle: M Select™ Grip
   Hældropp: 13 mm
   Knaster: 4 mm
   Passform: Normal
   Modell: Mellomhøy
   Lukking: Snøring
   Refleks: Nei
   Vanntett: Ja

   Vedlikehold:
   Blir skoen skitne kan de tørkes av med en fuktig klut eller børste. Bruk gjerne sprayimpregnering ment for semsket skinn for å bevare overdelen og skoens egenskaper. Unngå at skoene blir gjennomvåte, da dette gjør skoene både tunge og vanskeligere å få tørre igjen på grunn av membranen. Bør lufttørkes dersom de skulle bli gjennomvåte. For optimalt vedlikehold er det lurt å bruke sprayimpregnering både før du bruker skoene første gang og jevnt og trutt gjennom sesongen. Dersom skoene blir skitne, bruk gjerne renseprodukter egnet for semsket skinn. Impregner alltid skoene etter at du har renset de, slik at de opprettholder sine vanntette og pustende egenskaper best mulig. Dette kan med fordel gjøres også når skoene settes bort for sesongen, så er de klare neste gang du skal bruke de.

   • Overdel i semsket skinn og resirkulert mesh.
   • Vanntett GORE-TEX® membran som puster godt
   • Yttersåle med 4 mm knaster gir et godt grep
   • Gir god demping og støtte til turer på sti
   Generelt
   Artikkelnummer195018913449
   Leverandørens artikkelnummerJ037042
   Størrelse37,5
   FargeBRUN
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.304 kg
   Høyde13 cm
   Lengde38 cm
   Bredde30 cm