Merrell Alverstone 2 GTX tursko dame

  Art nr: 195019790629
  En oppdatert utgave av de klassiske Alverstone turskoene med vanntett GORE-TEX® membran fra Merrell. Konstruert med en f...

  Valgt størrelse: 39

  36
  37,5
  37
  38,5
  38
  39
  40,5
  40
  41
  42
  Andre butikker:
  På lager (1-5)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  En oppdatert utgave av de klassiske Alverstone turskoene med vanntett GORE-TEX® membran fra Merrell. Konstruert med en forbedret overdel i semsket skinn og mesh og et forsterket tåparti, gir de deg en tørr og komfortabel turopplevelse uansett vær. M Select™ Grip yttersålen sørger for et godt grep uansett vått eller tørt underlag og Merrell Air Cushion i kombinasjon med EVA-mellomsåle og -innersåle, gir god demping, støtte og stabilitet for mer utfordrende og ujevne underlag. Med disse vanntette turskoene holder du deg trygt på stien.

  Alverstone 2 gir deg den funksjonaliteten en god tursko bør ha. Med en slitesterk og solid overdel i ventilerende mesh med forsterkninger i semsket skinn gir de optimal støtte til foten. Overdelen er behandlet med Cleansport NXT™ for å forhindre vond lukt. Snørejusteringen gjør det enkelt å justere skoene for en optimal passform. Tåkappen er forsterket med gummi for å beskytte bedre mot slitasje og friksjon fra stein, grus og røtter. Tungen er sydd fast under snørehempene for å forhindre at stein, grus og annet smuss fra stien kommer inn i skoen. Støpt nylonbueskaft gir god støtte til akilles. Innsiden er fôret med pustende mesh i 100% resirkulert materiale for ekstra komfort. Fotsengen er dekket med et behagelig materiale i 100% resirkulert mesh.

  Skoene har et hældropp på 13 mm. For å gi optimal og god demping har skoene Merrell Air Cushion i hælpartiet, i tillegg til å ha en lett mellomsåle i EVA, samt utagbar innersåle i 50% resirkulert EVA-skum. Dette gir deg en optimal støtdemping, stabilitet og komfort på stier med ujevnt underlag.

  M Select™ GRIP yttersålen er laget med 15% resirkulert gummi, og har 4 mm dype knaster som gir god trekkraft og et godt grep på både vått og tørt underlag. Dette gjør at du trygt kan bevege deg akkurat der du ønsker.

  Spesifikasjoner:
  Overdel: Semsket skinn, resirkulert mesh
  Membran: GORE-TEX®
  Innersåle: EVA
  Mellomsåle: EVA, Merrell Air Cushion
  Yttersåle: M Select™ Grip
  Hældropp: 13 mm
  Knaster: 4 mm
  Passform: Normal
  Modell: Lav
  Lukking: Snøring
  Refleks: Nei
  Vanntett: Ja

  Vedlikehold:
  Blir skoen skitne kan de tørkes av med en fuktig klut eller børste. Bruk gjerne sprayimpregnering ment for semsket skinn for å bevare overdelen og skoens egenskaper. Unngå at skoene blir gjennomvåte, da dette gjør skoene både tunge og vanskeligere å få tørre igjen på grunn av membranen. Bør lufttørkes dersom de skulle bli gjennomvåte. For optimalt vedlikehold er det lurt å bruke sprayimpregnering både før du bruker skoene første gang og jevnt og trutt gjennom sesongen. Dersom skoene blir skitne, bruk gjerne renseprodukter egnet for semsket skinn. Impregner alltid skoene etter at du har renset de, slik at de opprettholder sine vanntette og pustende egenskaper best mulig. Dette kan med fordel gjøres også når skoene settes bort for sesongen, så er de klare neste gang du skal bruke de.

  • Overdel i semsket skinn og resirkulert mesh.
  • Vanntett GORE-TEX® membran som puster godt
  • Yttersåle med 4 mm knaster gir et godt grep
  • Gir god demping og støtte til turer på sti
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer195019790629
  Leverandørens artikkelnummerJ037958
  Størrelse39
  FargeLYS BLÅ
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.304 kg
  Høyde13 cm
  Lengde38 cm
  Bredde30 cm