• Vanntett overdel i skinn med snørejustering
 • M Select™ DRY membran holder deg tørr
 • God varmeisolering og fleecefôret innside
 • Gripesikker yttersåle for vinterens glatte veier og stier

Thermo Fractal er en robust vinterstøvel fra Merrell. Med en overdel i skinn, vanntett M Select™ DRY membran, M Select™ WARM isolering og innvendig fleecefôr, vil denne mellomhøye modellen holde deg både varm og tørr gjennom hele høst- og vintersesongen.

Disse gode og varme vinterskoene har en vanntett overdel i skinn med Merrells M Select™ DRY membran. Gjennom fukttransporterende teknologi er membranen med på å holde føttene tørre når du går i snø og slaps. Skoene er isolert med M Select™ WARM som holder godt på kroppsvarmen ved å skape reflekterende mikro-områder for å igjen kunne gi effektiv varme. Innsiden er fôret med Conductor™ fleece for ekstra varme og komfort. Pløsen er sydd fast i snørestykket for å holde skitt og smuss ute. Snørejusteringen sikres med metallhemper øverst for en optimal passform.

Mellomsålen i EVA gir god stabilitet og komfort slik at skoene skal være komfortable å ha på også på de lengre turene. Innleggssålen er i EVA og er utagbar.

M Select™ GRIP yttersålen er spesielt tilpasset vinterføre og gir et solid grep på glatt underlag.

På hælen har skoene en praktisk hempe som gjør skoene enklere å ta av og på.

Produktspesifikasjoner:
Overdel: Skinn
Membran: Merrells M Select™ DRY
Fôr: Fleece, Conductor™
Mellomsåle: EVA
Innersåle: EVA
Yttersåle: M Select™ GRIP
Passform: Normal
Modell: Mellomhøy
Lukking: Snøring
Refleks: Nei
Vanntett: Ja

Vedlikehold og impregnering:
Spray gjerne vinterstøvlene med sprayimpregnering før bruk. Dette gjør at materialet i skoen frastøter vann bedre. Dette fordi dersom vannet skulle komme gjennom skoen og inn til membranen, vil skoene bli tunge og vanskeligere å tørke.

Blir skoene skitne, tørk av med en fuktig klut. Dersom ikke du får bort alt, bruk rense- og pleieprodukter som er ment spesifikt for glatte skinnoverflater. Rens alltid skoene før du bruker sprayimpregnering. Sko i skinn bør renses og settes inn med fuktighetsgivende pleieprodukter for å opprettholde skinnets egenskaper, slik at det blant annet ikke tørker ut mellom hver gang de brukes. Dette bør også gjøres før de settes bort for sesongen, så er de klare til bruk neste sesong.

Generelt
Artikkelnummer44208388232
Leverandørens artikkelnummer364305
Forpakningsmål
Bruttovekt0.369 kg
Høyde12 cm
Lengde35 cm
Bredde23 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Merrell Thermo Fractal Mid vintersko dame

Art nr: 44208388232
  Størrelse
  Kjøp på nett:
  På lager (6-20)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager: