• Passer til både nybegynnere og viderekomne brukere
 • Fellski som passer til turer og trening
 • Lettgåtte ski med trygt feste og god glid
 • Inkludert Rottefella Move binding

Norskprodusert felleski fra Madshus med integrert fell i smøresonen. Fellen gir et trygt og godt feste på de fleste fører. Inkludert Rottefella Move binding.

Madshus Ultrasonic Pro Skin er en smørefri ski med integrerte feller som passer bra til trening/tur og aktiv skiløping. Polycell skumkjerne gir en kvikk og rask ski i sporet som sammen med racingsåle gir god glid. Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising.

Rottefella Move binding gjør det enkelt å flytte bindingen fremover for bedre feste og bakover for bedre glid, uten å ta av deg skiene.

POLYCELL CORE
PU-basert skumkjerne som gir lett vekt og utmerket demping. Forhåndsformet til skienes 3D-profil og forsterket med karbon og glassfiber for å garantere maksimal ytelse og skifølelse.

3D CONSTRUCTION
Skiene er produsert etter et unikt 3D design som reduserer vekt og sikrer den optimale kombinasjonen av materialer. Dette sørger for at skiene får den optimale balansen mellom torsjonsstivheten og fleksibilitet.

MADSHUS EMPOWER
Fra produksjon og hele veien til sluttbrukeren, de interne RFID-brikkene innebygd i kjernene på Madshus Empower™ ski gir tilgang til et vell av data. Med Madshus Empower™ -appen, kan kundene få tilgang til ski-prep verktøy slik som vokshjelp, se på videoer eller engasjer deg med vår GPS-aktivert treningssporing.

BINDING
Rottefella Move Switch Kit for NIS gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart: vri på Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser.

TEKNISKE DETALJER:

 • Bruksområde: Klassisk langrenn, trening og tur
 • Konstruksjon: Polycell kjerne, 3D Konstruksjon
 • Såle: P170 Nano, M5 slip, Mohair/nylon mix fell i festesonen
 • Bindingssystem: NIS plate med Rottefella Move binding
 • Mål/geometri: 44-42-44 mm
 • Vekt (pr. par) 1150 gram (lengde 187 cm)
Generelt
Artikkelnummer7043196274926
Leverandørens artikkelnummerN21367-1
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Madshus Ultrasonic Pro Skin felleski 2021

Art nr: 7043196274926
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Butikklager: