
- 1 L-formet brenner.
- Stekeareal 40x 40 cm
- 1,5 cm tykk bakestein i Coorderit. Porøs stein som absorberer og bevarer varme.
- Leveres med regulator og slange ferdig montert.
Ooni Koda 16 er en gassfyrt pizzaovn med en L- formet brenner som dekker bak i og på en side i ovnen. Koda 16 får en temperatur opp mot 500 grader i løpet av 20-25 minutter. Da stekes en Napolitansk pizza på kun 90 sekunder!
Ooni Koda 16 har en flott utførelse i dobbeltisolert,pulverlakkert karbonstål og har en aluminiumsfront i åpningen.
Egenskaper:
- Bakesteinen i ovnen er 1,5 cm tykk og bevarer varmen godt mellom hver pizza som stekes.
- Bredden på bakesteinen er 16", dvs 40cm.
- Vekt Koda 16:18 kg
- Elektrisk tenning
- Regulator og slange er ferdig montert på ovnen.
- Gassbrenner bak og på èn side gjør at pizzaen får direkte varme fra to kanter samtidig i tillegg til lufttemperaturen i ovnen.
Praktisk bruk:
Pizzaen må roteres underveis i stekingen for å få et jevnt stekeresultat. Dette gjøres med en pizzaspade i metall; enten ved å ta pizzaen ut på spaden og snu den med fingrene før den legges tilbake, eller ved bruk av en Turning Peel og rotere pizzaen mens den er inne i ovnen. En Ooni Pizzaovn kan brukes til mye mer enn pizza.
Med Ooni støpejernspanner kan man steke kjøtt, fisk grønnsaker etc. og steke mindre bakverk som naan, pita etc.
Viktig:
Ooni Koda 16 er åpen i fronten og skal være det hele tiden under bruk. Dette sikrer tilstrekkelig tilgang på oksygen for ren forbrenning av gass. Kun for utendørs bruk.
Vedlikehold:
Bruk alltid beskyttelsestrekk når ovnen ikke er i bruk. Det hindrer tap av farge og at uønskede elementer kommer inn i ovnen som er åpen i front. Bakesteinen kan brennes ren på maks temperatur, og skal ikke vaskes med vann. Det anbefales å ha børste med skrape for enkel rengjøring av evt søl på steinen.
Generelt | |
---|---|
Artikkelnummer | 5060568345116 |
Leverandørens artikkelnummer | 104 |
Forpakningsmål | |
---|---|
Bruttovekt | 22 kg |
Høyde | 74 cm |
Lengde | 70 cm |
Bredde | 42 cm |